Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miniulkawew

Ból dużego palca u stopy

Polecane posty

Gość Miniulkawew

Od kilku dni boli mnie duży palec od lewej stopy, dodam, że mam przy tej stopie duży halluks. Czy to może być spowodowane tym halluksem? Jak porownalam z drugą stopa to stwierdziłam, że ten palec jest grubszy i dziwnie wygięty...

Gość gość
Dodatkowo mi strzela w tym palcu..

Gość gość
a morze paznokieć ci sie wrósł? mnie palec właśnie bolał z tego powodu, dodam że moja ciotka ma haluksy, jak miala lekkie to nic nie czula dopiero jak byly bardzo mocne

Gość gość
a może - autokorekta

Gość gość
A może to dna moczanowa?

Gość Miniulkawew
Mnie boli na środku w tym zgieciu, tam jest jakaś kostka czy coś. Halluks ok 30 stopni. Przy drugiej stopie takiego nie mam

Gość Miniulkawew
Najbardziej boli jak nim ruszam

Gość gość
uważaj żeby pseudo lekarze czasami ci nie wyleczyli, co za ludzie, zamiast iść do lekarza to tu szukają pomocy, a najlepiej to upieprzyć palec i po problemie

Gość gość
Obstawiam że to dna!

Gość Miniulkawew
I po co tyle złośliwości? Po prostu pytam, bo miałam nadzieję, że ktoś miał coś podobnego. Nie mam czasu dzisiaj biec do lekarza z palcem

Gość gość
Czytałam o dnie i tam było napisane, że boli przy chodzeniu, a mnie nie boli przy chodzeniu tylko jak ruszam, czy zginam ten palec

Gość jaga99
Może warto wybrać się do specjalisty w Poznaniu jest klinika Panacea leczy tam dr. Popow Marcin podam ci tel 660 47 57 47 nie lekceważ tego Pozdawiam

Gość temi771
Sama leczyłam haluksy w Panacea to całkiem dobra klinika warto kiedy mamy takie dolegliwości zgłosić się do nich a nie szukać lekarzy niesprawdzonych

Gość msbdia
Bardzo źle jest posiadać haluksy, w końcu podjęłam się operacji u Dr Marcin Popowa. Jestem dzisiaj bardzo zadowolona, a zestaw ćwiczeń, który otrzymałam bardzo dobrze zadziałał na zoperowane paluszki.

Gość gość
Musisz jak najszybciej zacząć działać, zeby nie trzeba było usuwać tego haluksa operacyjnie. Kup sobie aparat Marcin (taki do chodzenia, albo taki w którym można tylko leżeć). Moja mama niedawno kupiła i do 1 zestawu dostała ekspander do ćwiczeń.