Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex w prezerwatywach

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam prawie 19 lat. Ze swoją dziewczyną jestem dosyć długo, jest to poważniejszy związek. Mam może głupie pytanie... Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak uprawiać sex w prezerwatywie? Wiem, trzeba naciągnąć. Ale jeżeli w opakowaniu są trzy sztuki prezerwatyw to jeżeli dojdę to mogę zdjąć i naciągnąć kolejną? Czy nie? Mógł by ktoś wytłumaczyć? Pozdrawiam :)

Gość gość
Czemu nie?

Gość gość
Są większe paczki po 6 szt czy 12 szt. Można zmieniać mąż również tak robi. Tylko kalendarzyk i prezerwatywa reszta jest szkodliwa jak tabletki itp...Tak nam doradził przy jednym z badań (mąż jest zawsze przy każdym badaniu cipki i wspierał porody mamy prawo do obecności nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów nie wstydzę się męża bo jestem cywilizowana) że po okresie dobrze jest masować piersi by uniknąć raka i są jędrne.

Gość gość
A ja za nic w świecie nie rozumiem o co chodzi w tym pytaniu:D

Gość gość
Chodzi o to zapewne czy gdy ma wtrysk chłopak i jeszcze mu stoi (często się to zdarza mojemu że po wtrysku nie opada ) może zdjąć prezerwatywy ze spermą i założyć nową. Jest ryzyko z sunięcia się gumy. Musi być założona po same jądra ja często zakładam by bardziej podniecać partnera.