Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie wzięłam arthrotec.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny wesprzyjcie!

Gość gość
No i ? Będzie dobrze.

Gość gość
Boję się że będę musiała jechać do szpitala... Nie wiem czy dam radę wziąć druga dawkę bo popalilo mi usta i prawie zwymiotowalam...

Gość gość
Nie bierz drugiej dawki. Masz dosyć.

Gość gość
Dlaczego nie brać drugiej dawki?

Gość gość
Filipcio wa l się!

Gość gość
Bo jeżeli teraz weźmiesz drugą dawkę, to się wykończysz. Drugą dawkę weź jutro.

Gość gość
Jutro ni będzie za późno? A mogę te tabletki rozpuścić w wodzie i wypić? Nie dam rady tego trzymać pod językiem...

Gość gość
i co k***a zdziro z kim sie prulas ze cie zalal hahahah XD z murzynem czy ze swoim boyem? :D na skrobane cie nie stac to raczysz sie tabsami na stawy hahahahh co za miernota biedota :D🖐️

Gość gość
gość dziś z twoim starym sie puscila.

Gość gość
starego nie mam wiec pudlo, na cmentarzu moze go jedynie odwiedzac :D

Gość gość
wolal kitnac niz cie dluzej dotykac, ty stara sprochniala raszplo :D :D to teraz zazdroscisz mlodosci innym i jad sie wylewa :P

Gość gość
akurat jestem facetem, i nigdy nie pozwolilbym na to zeby moja dupcia usunela, nawet gdyby to byla wpadka.

Gość gość
Ktoś jeszcze doradzi?

Gość gość
Nastepna kretynka. W czym cię wesprzeć? W tm ze właśnie mordujesz swoje dziecko? Gratulacje suko. Nie mam szacunku do takich osób jak ty. Jak nogi rozłożyć to wiesz a jak się zabezpieczyć to juz nie? Jak dla mnie możesz zdechnąć. Dobrze ze piszesz na forum o tym może policja cie znajdzie.

Gość gość
taaaa facetem :D dupcie, to masz z tylu, a jak tu przesiadujesz i wyzywasz sie gowniarzu na innych to znaczy ze skonczysz z fiu/tem w tej swojej dupci albo conajwyzej sam trzepiac przed kompem do 60tki :P :D to jest kur/wa forume przegrancu :D

Gość gość
Jakie dziecko? Jajko to nie kurczak! Z resztą nie strasz dziewczyny jej prawnie nic nie grozi.

Gość gość
wejdź na maszwybor . net, tam znajdziesz wiele kobiet po aborcji farmakologicznej, wesprą Cię dobrym słowem

Gość gość
wyglada na to ,ze w nikim nie mialas oparcia...z nikim nie mogłas omowic swoich rozterek.. ciekawe co teraz sie z tobą dzieje

Gość gość
Pewnie już dopa pusta, to można używać dalej...

Gość gość
„JA czy TY?” Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i Netporadnia www.netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: od 16.00 do 6.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, A także wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.