Gość gość Napisano Luty 6, 2016 pedryle lesby tranzystory przebierańce mutanty baba z fiutem facet z pipą ochyda przyjdą imigranci to zrobią z tymi zboczencami porzadek, w Syrii po prostu zrzucają ich z budynkow na glebe i po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2016 Co ci oni przeszkadzają zajmij sie swoją mysiasysią nie wsadzaj wszystkich do jednego worka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2016 To że jacyś geje czy lesbijki chodzą na paradach równości poprzebierani to nie znaczy że każdy LGBT TAKI JEST większość gejów lesbijek nigdy na takiej paradzie ani w klubie gejowskim nie byli i normalnie jak każdy sie ubierają wyglądają często trudno ich odróżnić od hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2016 I tu jest polska a nie Syria w Polsce homoseksualizm jest legalny a w Syrii nie i to terroryści ich zrzucają tak jak ścinają głowy porwanym zakładnikom i nie porównuj Syrii do polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2016 A tak po prostu co oni ci zrobili że tak ich nienawidzisz? Może innowierców czy cudzołożników też zrzucać z dachu budynków co? Najlepiej jakby wróciło średniowiecze co? I pamiętaj homoseksualizm nie jest chorobą ani zaburzeniem bo został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez światową organizacje zdrowia i amerykańskie towarzystwo psychiatryczne w latach 70 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2016 Wykreslony z listy chorób....haha, bo nie sklasyfikowali okreslonej jednostki chorobowej. Za kasę można wszystko wykreślić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2016 Uzasadnij dlaczego ich nie lubisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 6, 2016 a to jest obowiązek by ich lubić ? ja np nie lubie otyłych ludzi, unikam ich, drażnią mnie swoją otyloscią, lenistwem, podejsciem do życia, obżarstwem i co ? mam ich lubic bo oni tak chcą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2017 Geje i lesbijki przynajmniej potrafią kochać i pomagaja sobie w obowiązkach nie i dbają o siebie a hetero co zwykłe śmiecie co udają ze kochają a tak na prawdę to rządzą zdradzaja biją i gwałcą kobiety a ty jestes zwykłym debilem co masz nienawiść do ludzi co kochają naprawdę a hetero to zwykle zboczone czuje to ja was nienawidze a lgbt kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2017 Uo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2017 mnie przerażają ludzie tacy jak autor. Chorzy, agresywni, nienawistni :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2017 Debil z ciebie a "tranzystory" to przrd przerobieniem sa baba z fiutem itp.. bo mózg jest płci przeciwnej od urodzenia. W nielicznych przypadkach tak nie jest i ktoś se uroi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2017 uwielbiam lgbt :d l - liberty g - guns b - beer t - tits https://cdn.shopify.com/s/files/1/1075/9806/products/lgbt-v2_1024x1024.jpg?v=1481684095 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2017 Hetero gorsze świnie ✌✌ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stop LGBT Napisano Październik 7, 2019 nie nawidzę tego to zniszczy polski kraj mam jednego takiego w klasie i jest bity codzienie STOP JGBT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagodziankaaaa 0 Napisano Czerwiec 4, 2021 (edytowany) Pozdro dla autora/autorki. Ma rację. Edytowano Czerwiec 4, 2021 przez Jagodziankaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paukla 0 Napisano Czerwiec 7, 2021 Mi są obojętni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lara Antipowa 9 Napisano Czerwiec 7, 2021 Ludzie jak inni. Każdy dąży do szczęścia na tym świecie, oni też. I mają do tego takie samo prawo jak heteroseksualni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach