Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż woli tv ode mnie

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż woli oglądać tv niż uprawiać ze mną seks. Zawsze muszę go namawiać. Wskakuję w sexy koszulki, gorsety, a on spojrzy i od razu: czekaj czekaj, za pół godziny kończy się program :P. Czy wy wszyscy drodzy faceci, zamieniacie się w kapcie po ślubie? :) Ja mam 25 lat, on 28, i 8-miesięcznego synka.

Gość gość
hahaha chyba większość. mój od parunastu miesięcy zasypia na kanapie a ja spie w sypialni, cigle powtarza ze jak bym zgodzila się na telewizor w sypialni byłoby inaczej. Dla wyjaśnienia- na pewno niema nikogo na boku, charakter wykonywanej pracy zwala go z nog po powrocie. ( 10 lat razem dwojka dzieci, ja 36 on 42)

"Mój mąż woli oglądać tv niż uprawiać ze mną seks " Wstrzelcie się w reklamy, będzie ok

Gość gość
Wole sobie sama zrobić niż liczyć na niego..

Gość gość
Ja przegrałam w konkurencji z telewizorem i wcale nie jest mi do smiechu. Spieprzone długoletnie małżeństwo i to z jakiego powodu? z powodu tv...banalne, prawda?

Gość gość
I to podobno baby nie mają takiej chcicy...

Gość gość
Giaa dziś "Mój mąż woli oglądać tv niż uprawiać ze mną seks " Wstrzelcie się w reklamy, będzie ok xxx na dluzsza mete przestaje być zabawne

Gość gość
Mam wibrator, no ale ile można?

Gość gość
Po 20 latach opusciłam łoże małżeńskie, w którym wszechobecny był tylko telewizor. Ile można szturchać starego dziada w dupę, aby chociaż się odwrócił.

Gość gość
Ehh chyba i mnie to czeka :/

Gość gość
Giaa dziś Odwala Ci ? xxx dlaczego miało by mi odwalac?

Gość gość
I weź powiedz człowieku w sądzie na rozprawie rozwodowej, ze zawinił telewizor. Trudno uwierzyć, a jednak...

Gość gość
Bo w związku izoluje męża! Nasz związek jest bez Tabu i mąż jest zawsze podczas każdego badania cipki przy mnie wspierał porody mamy do takiej obecności partnera prawo podczas badań i zabiegów w szpitalu Zawsze decyduje o obecności PACJENT nie lekarz! Mąż pomaga we wszystkim w domu ważna jestem ja i dzieci a nie jak u koleżanek kumplem i piwo!

Gość gość
Niektorzy maja szczescie i go nie doceniaja

Gość gość
Idź z tym badaniem u ginekologa w cholerę.

Gość gość
Co za zjeb z tym ginekologiem :-D

Gość gość
Dlaczego macie panowie taką agresję gdy pada słowo ginekolog a jeszcze bardziej was gorszy obecność męża przy badaniu i na porodówce. Może wasze żony was się wstydzą i gardzą wami nigdy nie zabrały ....zabiorą na badanie i do porodu .Dlatego ta agresja.

Gość gość
W kazdym temacie ta z chlopem ginekologa :-D Niezly ubaw :-D

Gość gość
to pisze zboczek co w zyciu waginy na oczy nie widzial

Gość gość
Tak powinno być tylko do rozpłodu i to po Bożemu. Nie wyłudzenie i nierząd to grzech.

Gość gość Alvaroo
Witam widzę ambitny temat mamy pewnie ma kogos na boku jak woli tv od ciebie?

Gość gość
pewnie panience najpierw się parę lat "nie chciało" i dawała od wielkiego dzwonu a jak facet zaczął mieć ją w tyle i znalazł sobie inne umilacze czasuto nagle chcica cudownie wróciła. Tyle że "trochę" za późno

Gość gość
on woli tv od ciebie, ty wolisz dziecko od niego i równowaga w przyrodzie jest gdyby on miał pretensje, że wolisz dzieciaka pewnie bys się oburzyła bo wg ciebie ty możesz mieć w hierarchii cokolwiek przed nim, ale on już nie, prawda? kochasz dziecko bardziej od niego?

Gość gość
no coś Ty, na kafe wszystkie kochają co najmniej po równo jak nie męża bardziej. A, i jeszcze po porodzie są ciaśniejsze niż przed :D I powtarzam raz jeszcze - takie olewanie przez męża w 90% przypadków bierze się stąd że wcześniej latami musiał się "prosić". W końcu zaczyna mieć to w d u p i e, znajduje sobie kochankę albo inne sposoby rozładowania napięcia i wtedy nagle żonka się budzi i zmienia w demona seksu. Tylko wtedy to facet ma już na to machanie cyckami wy .bane

Gość gość
byłoby idealnie, co nie??;-) czysta farsa, zapomniałaś dodac, ze każda jest też zoną milionera a c do faceta to racja, on wiecznie musi mieć żelazną cierpliwośc do jej bólów głowy, bo to w końcu nie jego cycki, tylko jej cycki, ale dziecka cycki już tak i to w porzadku dla mnie to i lepiej, żeby one nawet zdradzane byly, i tak dzięki bogu wg statystyk są;-p