Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIELĘGNIARKI ILE ZARABIACIE!!!

Polecane posty

Gość gość
gość 20:08 :) a ty łosiu wierzysz oczywiście we wszystko co ci sprzedają :D niech zgadne jaka twoja ulubiona gazeta..

Gość gość
''jakim kłamstwem biedaku? smiech.gif'' 1.Dajcie kasy bo jest nas za mało-ale nie za mało by zajmować miejsca ratowników,położnych,techników! 2.Dajcie kasy bo nie możemy dźwigać-ale tylko na oddziale ,bo do dwuosobowej karetki pchamy doopke. 3.Lekarz tak dużo zarabia-ale tylko nieliczni,już. nie mówiąc o rezydentach,mimo że jesteśmy tylko asystentkami lekarzy bez własnej samodzielnosci. 4.Takie trudne studia kończymy-a nie mamy nawet po doktoracie takiej samodzielnosci i uprawnień jak ,,głupi noszowy po zaocznych,, chyba że.....(punkt pierwszy) 5.Tyle kursów kończymy (tylko dlatego ze po studiach nie mamy żadnych uprawnień),ale jak nam chcieli dać punkty do rozliczeń to dostałyśmy paniki :) Dziwne-gdybyście przynajmniej kończyły tyle kursów i się szkoliły co RM-przynajmniej tyle ,to punkty by były tylko formalnością. 6.Tak mało zarabiamy-ale tyle samo albo więcej od samodzielnych pracowników. 7.W europie tak cenią i dobrze płaca pielęgniarkom-tylko ze tam to jest samodzielny medyk,a jak porównać odpowiedzialnosc i samodzielność w stosunku do zarobków w danym kraju i z innymi zawodami medycznymi to polska asystentka/pomoc lekarza lepiej zarabia od Angielskiej. 8.Praca na oddziale taka odpowiedzialna dwie pielegniarki na 40 pacjentów-to odpowiedzialnosc lekarza bo i tak wszystko to zlecenia. 9.Lekarze tak zwalają na nas winę-szczególnie jak instrumentariuszka nie dopilnuje użytych narzędzi i przyborów,a i tak wina idzie na chirurga Ale i tak w mediach nakłamiemy by Cebulaki nas poparły w walce o wyłudzenie kasy.A do tego oczernimy lekarzy.Tylko jak lekarzy zabraknie to Cebulakow nie będziemy leczyć bo nawet recept się boimy ;)

Gość gość
tak.. jestem cebulakiem, wiem o tym bo nie mogę powstrzymać zazdrości.. bo zdaje sobie sprawe, że pielęgniarki mogą więcej i są fajniejsze :( na dodatek zakochałem w pielęgniarce ale mogę sobie tylko popatrzeć jak się ze mnie śmieje..otak-hahahahahahahahahahahahahahahha. nie mam szans bo jestem pustakiem

Gość gość
jak by wszyscy lekarze wyjechali ,a niższy personel salowe i sprzataczki zastrajkowały to z waszą samodzielnością i waszych studiach i kursach i szkoleniach to mozecie tylko zastąpić ten niższy personel bo do lekarzy to wam daleko wiec dlatego wasze pensje róznią sie od lekarskich

Gość gość
niech wyjadą :D przyjadą wtedy przystojni ukraincy. czekam

Gość gość
Do {21;03} a może powinny zastrajkowac sprzątaczki salowe ci co zabierają brudy ze szpitali i pralnie jak by tak zaczeły kłęby kurzy po szpitalu fruwac a opatrunki i szmaty po operacyjne gnić nikt by nie zabierał zuzytych igieł i strzykawek baseny i kaczki stały by brudne itd to może ta elita by sie opamiętała troche i by zobaczyli ze nie tylko oni są ogniwem tego łańcucha

Gość gość
21;13 przeciez twierdzicie ze za te pieniądze nie beda chcieli ukraincy zap***alać :)

Gość Margareeeettkaaaaa lekarz
Samara, tamta wypowiedz gdzie zarzuciłaś mi że się męczę czy coś takiego, nie należała do mnie :)

Gość gość
Pielęgniarki mają już dosyć różnic w wynagrodzeniach lekarz-pielegniarka i jako samodzielny i niezależny zawód robią lekarzom konkurencje zakładają szpitale i kliniki gdzie same bedą wykonywać wszystkie operacje i zabiegi ceny bedą bardzo konkurencyjne to wykształcone pielegniarki z tytułem magistra posiadające każda pełną walizkę dyplomów i świadectw wprowadzają na rynek medyczny nowatorską metode przeszczepu kozy z nosa przy zastosowaniu miodu z ucha , nowatorską metodę wkładania czopka glicerynowego z użyciem dużego palucha od nogi ,oklepywanie przy użyciu maczugi oraz wiele innych operacji i zabiegów oraz usług pielęgnacyjnych . informacji udziela mgr Gryzelda Przerostego" PIGUŁA MED "zaprasza

Gość gość
gość dziś ----no i tak pójdzie na mnie.... Pyskówka pielęgniarek za 3....2....1...

Gość gość ten od ratowników
gość dziś ----no i tak pójdzie na mnie.... Pyskówka pielęgniarek za 3....2....1...

zazdrość cię zniszczy ratowniku :) tego posta o pierwszej to już ze łzami w oczach pisałeś. zazdrośnik :D

Gość gość
No właśnie że nie ja. Ale pasuje on do waszej nagonki na zarobki lekarzy.

Gość gość
Mój post był ten z wyliczeniem kłamstw a nie ten z pierwszej w nocy. Mi wystarczy zwykła logika -nie musze pisać prowokacji albo sie nieudolnie podszywać jak ty samaraa

Gość gość
ja osobiście uważam, że ten ratownik ma coś z głową

Gość gość
łoooo matko ,niby wykształceni a poziom dyskusji salowych w brudowniku

Gość gość
A co prawda że kłamiecie by wyłudzić podwyżki w oczy kole? Post-prowokacja nie mój!

Gość gość
''wybaczcie kochane pielęgniarki tamten ostry ton. wypiłem 6piwjezyk.gif nie dostałem się na pielęgniarstwo i dlatego tak.WYBACZCIE'' Naprawdę jesteście tak żałosne w obliczu argumentów obalających kłamstwa pielegniarek by wyłudzić podwyżki że się podszywacie? Hgg pisała wcześniej-kończą się argumenty-zaczynają pyskówki. Zwykli ludzie jak to czytacie wczoraj opisałem przykłady kłamstw pielęgniarek-pamiętajcie je jak znowu usłyszycie w mediach propagandę że ma być kasa bo ich niby brak.

Gość gość
''wybaczcie kochane pielęgniarki tamten ostry ton. wypiłem 6piwjezyk.gif nie dostałem się na pielęgniarstwo i dlatego tak.WYBACZCIE'' Naprawdę jesteście tak żałosne w obliczu argumentów obalających kłamstwa pielegniarek by wyłudzić podwyżki że się podszywacie? Hgg pisała wcześniej-kończą się argumenty-zaczynają pyskówki. Zwykli ludzie jak to czytacie wczoraj opisałem przykłady kłamstw pielęgniarek-pamiętajcie je jak znowu usłyszycie w mediach propagandę że ma być kasa bo ich niby brak. ''nie dostałem się na pielęgniarstwo'' jak można się nie dostać na pielęgniarstwo jak tam są progi 30 % :D

Gość gość
''wybaczcie kochane pielęgniarki tamten ostry ton. wypiłem 6piwjezyk.gif nie dostałem się na pielęgniarstwo i dlatego tak.WYBACZCIE'' Naprawdę jesteście tak żałosne w obliczu argumentów obalających kłamstwa pielegniarek by wyłudzić podwyżki że się podszywacie? Hgg pisała wcześniej-kończą się argumenty-zaczynają pyskówki. Zwykli ludzie jak to czytacie wczoraj opisałem przykłady kłamstw pielęgniarek-pamiętajcie je jak znowu usłyszycie w mediach propagandę że ma być kasa bo ich niby brak. ''nie dostałem się na pielęgniarstwo'' jak można się nie dostać na pielęgniarstwo jak tam są progi 30 % :D

Gość gość
18 czerwca strajkuja konowaly, podobno nie chca pracowac za 2 tys

Gość gość
no proszę :) wyczytałam właśnie na ratowniczym forum o pracy ratownika w anglii..właściwie tylko transport do szpitala bo z leków mogą podać kilka tylko i to pod warunkiem spełnienia warunków..u nas tylko taka patologia, żeuprawnienia z kosmosu a w głowie pustki, a później się w główkach przewraca bo myśli taki jeden z drugim że jest niewiadomokim po zaocznych szkołach w pipidówach :D

Gość gość
poczytajcie bloga ,,publicystyka paamedyka'' bardzo fajnie tam chłopak opisuje prace noszowych w anglii :) u nas musi minąć trochę czasu zanim się chłopcy pogodzą ze swoją rolą w systemie

Gość gość
macie rację, nie dajcie się, kuźwa za leżenie się i pieprzenie się szydłowa z dudą za darmo daje od zrobienia jednej sztuki bachora a tu za pracę będzie wam każdy grosz wyliczać, do boju, wszyscy pracownicy, czy to pielęgniarka, czy ratownik czy emeryt za pracę, czy spawacz, ślusarz itp. do walki na warszawę z ostrymi narzędziami,kto co ma, walczmy kuźwa na śmieć na życie bo i tak nas pracujących zagłodzą.

Gość gość
najpierw musimy między sobą się dogadać :) bo i ratownicy i lekarze zazdroszczą pielęgniarkom tych 2tys wypłaty

Gość gość
"niewiadomokim po zaocznych szkołach w pipidówach smiech.gif" Tak jak panie pielęgniarki co się za lekarzy uważają i kasę kłamstwem zdobywają.

Gość gość
Czemu wielka pani doktor pielęgniarka musi mieć kurs/specjalizację by mieć uprawnienia głupiego noszowego po zaocznych studiach ktorym tak strasznie gardzi ?

Gość gość
"zazdroszczą pielęgniarkom tych 2tys wypłaty" Przy pracy na kontrakcie za mniej,większym kosztom szkoleń,braku pomotowek,większej samodzielność jest czego zazdrościć. A z bloga i tak wynika ze mają większą wolność od polskiej pielęgniarki:\