Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIELĘGNIARKI ILE ZARABIACIE!!!

Polecane posty

Gość gość
tak to już jest noszowy, że pielęgniarki muszą się cały czas doszkalać(za własne pieniądze ), nawet na noszowego. a nie, że skończy studia zaoczne i myśli, że jest nie wiadomo kim. jesteśmy pokorne :)

Gość gość
Znowu odkręcasz kota ogonem. Poto macie pomostowki żeby was w zawodzie mało było. A kity możesz wkręcać o edukacji -specjalizacja I papa.paniki dostajecie na myśl o punktach. Po zaocznych są większe uprawnienia bo polska pielęgniarka ma bardzo niskie

Gość gość
Kim jest polska pielęgniarka i jej studia skoro ma mniejsze uprawnienia ,samodzielność i odpowiedzialność od głupiego noszowego? Co pani doktor?

Gość gość
Może pora się podszyć?

Gość gość
wyjedź do anglii:) tam będziesz mniej sfrustrowany

Gość gość
A ja chcę pracować w Polsce -chociaż mieć takie warunki i przywileje jak wy. PS. Ratownicy są calkiem za procederami

Gość gość
zanim się chłopcy pogodzą ze swoją rolą w systemie----żadnym porodzili. Już ci stażysta pisał ze 90% wyjazdów to pierdoły,a te 10% to zawsze praca bardziej samodzielna i trudniejsza od jakiejkolwiek podległej lekarzom pielęgniarki. Za to ty jako anestezjologiczna nigdy nie możesz stanąć sama do znieczulenia,tak jak pielęgniarka w innych krajach tylko jesteś asystentką anestezjologa z rozbuchanym ego. A o dokładne procedury postępowań dawno ratownicy walczą.

Gość gość
nie znudziło się wam jeszcze?

Gość gość
Myślałam, że wyczerpałeś już temat:) nie wypłakałeś się jeszcze?

Gość gość
Up

Gość gość
hibbik

Gość gość
Jjjjjjjjj

Gość rafciu
SUBKILLER Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala ci wytrwać. Dlatego pośpiesz się zmotywuj i zarabiaj pieniądze razem z subkiller.pl >>> https://subkiller.pl/?p=rufus8 Zalety naszego programu partnerskiego Unikalne programy partnerskie Premium i Sub SMS Znakomita skuteczność programów partnerskich Szybkie wypłaty bez prowizji Możliwość edycji programów pod względem graficznym 11% od poleconych Dobry kontakt z administratorem

Gość gość
A ja jestem pielegniarka.Pracuje z pacjentami przeszczepowymi. Co drugi umiera. Pacjentow na oddziale jest srednio 12-14. Pielegniarka jedna. Lekarz ma obchod 2 razy na dobe. Podpisuje kilka papierkow i idzie do dyzurki. Oczywiscie, ze musi miec wiedze. Ja musze tylko odpowiednio zrobic wklucie, pilnowac procedur, obserwowac pacjenta i reakcje organizmu. Srednio raz w tygodniu przeprowadzam reanimacje schodzacego pacjenta. Jest szansa, ze sygnal dzwiekowy obudzi lekarza spiacego w tym czasie w dyzurce. Na szczescie potrafie skutecznie przeprowadzic akcje. Za wszystko co robie odpowiedzialna jestem JA. Lacznie w pilnowaniem pacjentow na oddziale. Problem pojawia sie gdy pacjent na silnych lekach ucieka polswiadomie se sterylnego odcinka podczas gdy Ty zajmujesz sie innym, ktory akurat mial jakis atak. Czeka Cie komisja bo w koncu nie dopilnowalas porzadku na oddziale. Substancje chemiczne, z ktorymi pracujemy spowodowaly, ze w przeciagu ostatnich dwoch lat dwie kolezanki zmarly na raka.39 i 44l. Zarabiam 2000 brutto. Dodatek za szkodliwosc wynosi 200 zl. Premia swiateczna raz w roku = 1000zl. Mam 30 lat i 5 lat stazu pracy.

Gość gość
A może wiec warto się przekwalifikować na lekarza, koro tak jest wygodniej? Po co się forsować za byle jakie pieniądze, przecież jest teraz tyle możliwości. JA w ten sposób zrobiłam, do tego doszły jeszcze kursy (www.gsusg.pl ) i teraz mam bardzo dobrą prace, w której nie mam tyle nerw co wcześniej.

Gość gość
Pieniądze jak pieniądze.. - do zaakceptowania. Dużo zależy od miejsca, w którym się pracuje. Wiem sama po sobie. Pełną satysfakcję mam dopiero teraz kiedy zmieniłam pracę. Zawdzięczam to firmie rekrutacyjnej IRS Poland, która szybko pomogła znaleźć mi nową pracę.