Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za tydzień będe mieć zamykane naczynka laserem na twarzy!

Polecane posty

Gość gość

boję się, że mnie oszpecą

Gość gość
? W jaki niby sposób? Ja miałam kilka razy.

Gość gość
a gdzie mozna wykonac taki zabieg ? mam okropne naczynka chcialabym sie ich pozbyc

Gość gość
Mi będzie robił dermatolog. Ja nie ufam kosmetyczkom. Boję się, ze mnie poparzy laserem jak użyje zbyt dużej mocy. Boli twarz po zabiegu? Jak długo wygląda się koszmarnie?

Gość gość
Istniej***ardzo dużo miejsc gdzie są zabiegi zamykania naczynek. Ja mam 27 lat a niestety po swojej mamie mam cerę naczynkową i na policzkach mam okropne czerwone żyłki - co prawda pod makijażem można to ukryć ale ogólnie moim zdaniem wygląda to źle. Rozważam wybranie się do gabinetu medycyny estetycznej - może mi to pomoże. http://www.beauty.com.pl/pl/zamykanie-naczynek

Gość karinka0001
Nie wiem jak wy, ale ja się boję wszelkich zewnętrznych ingerencji w moje ciało. Staram się wszystko robic sama, ale tak z głową. Na poprawę kondycji mojej skóry, bo miałam straszne przebarwienia i pryszcze, wolałam wziąc IQface niż oddac się w ręcę botoksu i innych sztucznych środków.

Gość gość
Czy ktoś z Was słyszał coś na temat zabiegu Dye-VL na naczynka? Wiem,że go robią np w Dr Legrand w Krk,ale chciałabym dowiedzieć się czegoś na ten temat bezpośrednio od osoby, która robiła taki zabieg.

Gość JuliTA032
Mi zabieg znacznie pomógł, jakiekolwiek naczynka są bardzo słabo widoczne. Dodatkowo stosuję odpowiednie kremy (najczęściej z Repechage), które również pomagają utrzymać taki stan rzeczy.

Gość a ja mam po tym blizny
miałam zamykane naczynka na nosie. na jednym nozdrzu po zabiegu pojawiły się bąble - a po tych bąblach zostały wklęsłe czerwone blizny :o reszta nosa ok. dziś idę na usuwanie tych blizn innym laserem.. więcej na zamykanie naczynek się nie zdecyduję