Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaparcia , dieta etc

Polecane posty

Gość gość

No właśnie dieta , jak już się za nią zabrałam to dopadły mnie zaparcia. Podobno się tak dzieje po odżywkach a między innymi po białku. Jakie macie na to sposoby ?

Gość gość
Ja mam dwa sposoby . 1 ) jadam owsiankę z rana jako śniadanie oczywiście + czarna kawa 2) jak nie mam czasu to biorę dicopeg jeżeli takowe zaparcia wystąpią. To mi bardzo fajnie pomaga reguluje jelita) Możesz wypróbować też , kapuste kiszoną czy śliwki ale one tylko z rana przy diecie

Gość Ryszard66
"Diety z gazety", nieustający serial. ;) Przepraszam, ale NIE EKSPERYMENTUJCIE na swoim zdrowiu. Najpierw musicie poznać swój metabolizm, swoje INDYWIDUALNE potrzeby a potem wprowadzać konkretną dietę. W tym względnie najlepszą podstawą jest analiza pierwiastkowa włosów, wykonywana przez laboratorium pierwiastków śladowych BIOMOL-MED z Łodzi, dzięki temu badaniu otrzymacie PRECYZYJNE określenie dopasowanej DO SIEBIE diety, plus również dopasowany DO SIEBIE program suplementacyjny. Nie wierzcie w bajki, że "suplementy to wyrzucanie pieniędzy", to są bzdury, dr Puczkowski bez ogórdek wyjaśnia dlaczego i ZAPEWNIAM, że nie zarabia na suplementach. Jest jak Kolonko - "mówi jak jest". ;) A to całe gadanie o "niepotrzebnych suplementach" to propagadna, puszczana w obieg przez koncerny farmaceutyczne, którym NIE ZALEŻY na tym, by ludzie byli zdrowi. By wyciskać z ludzi ciężką kasę zrobią wszystko, będą kłamać, przekupywać polityków, media, lekarzy, manipulować wynikami badań itp. Od czasu do czasu te fakty przebijają się do społeczeństwa, gdy wybucha kolejna afera korupcyjna z ich udziałem. Poczytajcie. http://www.biomol.pl/uslugi/analiza-pierwiastkowa-wlosow.html

Gość coctajlowa
u mnie duża ilość błonnika z rana okazała się być super rozwiązaniem, czyli po prostu standardowa owsianka;) na wodzie oczywiście. kolejne posiłki dopasowane stricte pode mnie i opracowane wspólnie z trenerem personalnym no i problemów z zaparciami nie mam. stosuję też tabletki odchudzające iqgreen i wbrew opiniom, że wszystkie takie środki powodują wzdęcia/zaparcia to zaprzeczam bo nic takiego się u mnie nie dzieje:)

Gość gość
witam ja spróbowałem suplementów z barwikpharma.bazarka.com i problemy już nie są takie uciążliwe, znajdziecie tam dużo zamienników w dobrej cenie a z lepszym składem, polecam

hej na słodko - miód :) wiem, że troszeczkę się wtrącam nie na temat ale potrzebuje waszej pomocy mam krótką ankietę do wypełnienia - dosłownie dwie minuty - piszę pracę magisterską i zbieram materiały https://www.ankietka.pl/ankieta/211770/spozyc ie-i-preferencje-miodu-w-polsce.html z góry dzięki !!!!!!!! :)