Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężatka dała mi swój nr gg po co?

Polecane posty

Gość gość

Mam żonę, ale czasami lubię sobie pożartować z koleżanką z pracy która ma męża. Ostatnio dała mi swój nr gg jak myślicie po co?

Gość gość
po nic. normalni ludzie chcą sobie pogadać z innymi. co w tym dziwnego ze dala ci swoj numer???

Gość gwoli wyjasnienia
Juz sie doszukujesz drugiego dna? Ciekawe jest twoje myslenie. Moze ona zadaje sobie pytanie: dlaczego on wzial ode mnie ten numer, jak myslicie? :D

Gość gość
Powinneś pogadać by nikogo nie skrzywdzić zaproponować zdradę kontrolowaną we czworo wspaniała zabawa ze znacznym podnieceniem wszystkich uczestników. Taki seks mamy wspaniała sprawa. Z początku było w prezerwatywa przy seksie do pochwowym. Teraz wchodzi jeden po drugim w zalaną cipkę. Kochamy się w różnych układach tylko z tą parą by nie było zakażeń.

Gość gość
Ja kiedyś przeżyłem zabawną historię na imprezie u przyjaciela było tam też pewne małżeństwo ,gdy w pewnym momencie jak to bywa na takich spotkaniach gdzie są pary i single poruszony został temat dlaczego jestem singlem (jestem po rozwodzie ale sam )powiedziałem ze mam dość jak narazie zwiazków i zdrad kobiet ,na co jena pani ostro zaprotestowała ze ona wyprasza sobie szufladkowania a ona brzydzi sie zdradą i łatwymi kobietami (przyjaciele mnie znali i wiedzieli ze ostro dostałem po tyłku od byłej i 2 innych krótkich zwiazków gdzie jedna okazała sie mężatką (tak dobrze ukrywała ten fakt, wybóchła ostra sprzeczka tej pani i kilku osób co mnie popierało ze wiekszośc dzisiejszych kobiet nie postępuje uczciwie chodź sam mówiłem też że sa i wierne kobiety. doszło do tego ze obraźiła sie na wiekszośc a jej maż przepraszał mnie jak wyszliśmy na papierosa ,ze ona taka jest i nie znosi kobiet co zdradzają i ze dzieki temu on jest jej pewny ze nie zdradzi go nigdy. jakie było moje zdziwienie jak wyszłem z imprezy ze w kieszeni mam kartke z imieniem i nr tel do właśnie tej pani bym zadzwonił o danej godz . Co tez uczyniłem i o dziwo zostałęm przeproszony zasypany miłymi słowami z finałem spotkania się w sobotę i to u niej gdy zapytałem a co maż na to ? ona że bedzie sama . finał był taki ze mam uraz po byłej zonie do takich mężatek poprosiłem przyjaciela o adres pracy jej meża i powiedziałem mu wszystko ,napoczatku obraził sie ale w koncu zrozumiał i zgodził sie na plan ze w tym dniu nie wyjedzie a tylko uda i wpadnie po 2 godz do domu ,oczywiście nie wytrzymał wpadł po niecałej godz zastajac zonę w bardzo wyzywajacym stroju którego nigdy nie widział , scena była ostra prawie z rekoczynami ja ulotniłem sie szybko . dziś oni sa nadal razem ale to ja jestem wrogiem nr 1 :D i wszystko zwalili namnie ze to ja podrywałem namawiałem itp tak że zdaleka od takich niewinnych mężatek mam nauczkę

Gość gość
Ja pierdycze ,ale suczysko ..

Gość gość
Wyśpij sie bo cos ci się śniło głupku

Gość gość
Wszystkie zdrady i kłopoty par zaczynaja się niewinnie i nieraz na poczatku są tylko zwykłymi kontaktami czy to z pracy czy z innych form poznania się . wszystko wyjdzie w praniu jak tylko wasze rozmowy zejdą na narzekanie że w jej zyciu małżeńskim coś nie gra to już bedziesz wiedział ze to nie zwykły kontakt ale nie jesteś dzieckiem . ciekawi mnie jedno czy wasi partnerzy mają dostęp do waszych gg bo nie wyobraząm sobie normalnego małżeństwa gdzie są blokady i kasowanie niewygodnych wiad lub tajemnica że niby to prywatne (tak modne dzisiaj słowo) bo niema czegoś takiego jak tajemnica w zwiazku czy zakaz korzystania z mojego tel czy poczty itp oczywiście ma to swoją i drugą stronę nie można kontrolowac non stop ale to nie normalny zwiazek bo w normalnym jak jest wszystko jawne nie ma szpiegowania bo po co

Gość gość
11:17 - a po co mieć dostęp do męża/żony, konkubenta/konkubentki gg ? jak nie ma się zaufania do siebie, to po ch/u/j tworzyć z kimś związek. potrzebny ci ten "dostęp" by móc kontrolować, co dana osoba myśli, czuje, robi ? zrób coś, żebyś nie była taką, jaką jesteś modliszką, manipulatorką czyimiś uczuciami. naucz się rozmawiać ze swoim partnerem i załatwiać wszystkie sprawy na bieżąco, naucz się, że jeśli nie ma harmonii w związku, to podejrzenia rujnują, a nie budują. i przestań komuś deptać po piętach :P

Gość gość
11'17,ale durne argumenty na rzekomo normalny związek wg ciebie gosciu.

Gość gość
gość dziś czytaj ze zrozumieniem a nie krytykuj . pisałam ze w normalnym zwiazku nie ma tajemnic wszystko jest jawne i nikt nie ukrywa tel. poczty i tp tylko chory i nie dojrzały zwiazek ma przed soba tajemnice które nie budują zaufania lecz je kropla po kropli niszczą , nawet teraz mój partner śmieje się i mówi komu ty tłumaczysz daj spokój to bez celowe i tak tego nie zrozumieją bo sami sobie nie ufają i boja sie w pełni otworzyć i tak zaufać partnerowi ze wszelkie tajemnice sa nie potrzebne bo sa wspólne ,i nie ma spraw czy rozmów które partnerowi by sprawiły przykrość czy dac chociasz cień podejrzenia że nie musi o czyms wiedzieć to wyższa szkoła jazdy w zwiazku dziecinko

Gość gość
gość dziś masz rację też nie mam w zwiazku tajemnic i w każdej chcwili partner moze sprawdzić czy odebrac moja pocztę czy tel i nie nadużywamy tego nikt nikogo nie szpieguje , nieraz jak ktos sie dobija na gg a jestem zajety proszę partnerkę sprawdz kto jak jest przy kompie ,to dla nas normalne nie wyobrażam sobie ja i moja partnerka by ktos z nas zablokował dostęp drógiej osobie hasłem które drugi nie zna tak było zawsze i tak bedzie to kwestia zaufania pełnego

Gość gość
"to wyższa szkoła jazdy w zwiazku dziecinko" - ta, jasne :D buhahahaha

Gość gość
Może ją swędzi :)

Gość gość
To jest prawda że czasami swędzi cipka na innego k***ska. Takie swędzenie poczułam dwa lata temu. Mąż myślał kilka miesięcy nim się zgodził udostępnić moją cipkę obcemu. Po seksie z kochankiem był bardzo mocno podekscytowany moimi jękami podczas orgazmu. Dlatego cztery razy się ze mną kochał by upuść z siebie emocje i podniecenie. Sam mnie zachęcał by na następną sobotę była powtórka najlepiej z dwoma lub trzema kochankami. Nie przystałam na trzech lecz dwóch kochanków i mąż nie za tydzień lecz za dwa. Po kolejnej orgi zaczęliśmy wymianę z inną parą. Był to pierwszy kochanek ze swoją partnerką. Bo chciał kochanek obejrzeć seks partnerki zmoim mężem. Mąż stanął na wysokości zadania nie mógł dojść do wtrysku o ponad pół godziny kochał się z kochanką uzyskała dwa orgazmy. Na końcu jej mąż zaczął całować i przytulać pełen radości swoją partnerkę.Teraz tylko seks z tamtą parą.

Gość gość
15:34 Nie wiem co bierzesz ale powiedz gdzie to daja :D

Gość gość
Ja tam nie ufam chłopa dlatego jestem sama:D