Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonać rodziców żeby chłopak spał u mnie?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem już 2 lata i chciałabym żeby chłopak został u mnie na noc, jednak nie wiem jak przekonać do tego rodziców

Gość gość
Wyśpiewaj im podręcznik do antykoncepcji. Zyskasz zaufanie i wiarygodność. :D

Gość gość
Wezmą to na żarty a nie na poważnie

Gość gość
Pozwól im sie przyłączyć.

Gość gość
Powiedz ,ze masz chcicę nie do wytrzymania

Gość gość
Serio i na poważnie, masz nikłe szanse. Zależy od tego ile masz lat, zakładam, że poniżej 18stu co będzie o wiele trudniejsze do zrobienia. Rodzice mają naturalne obawy, że możesz zajść w ciążę. Możesz być doświadczona bardziej niż swoja matka, zabezpieczona i znać na pamięć zasady antykoncepcji, ale oni będą mówić swoje, a Ty swoje. Tak już jest z rodzicami. Znałem takich, którzy 'obawiali się' jak córka zostawała sama w pokoju z chłopakiem, a Ty piszesz o zaproszeniu na całą noc.

Gość gość
a po co chłopak ma nocować u ciebie ? nie ma swojego domu ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ile macie lat ?

Gość gość
Jeśli jest u mnie to zostaje nawet do 2 w nocy, z rodzicami ma dobry kontakt i wiele tematów, z zestawieniem nas samych tez nie ma problemu, bo zostajemy sami często i nie mają nic przeciwko

Gość gość
Ma swój dom ale chcielibyśmy pobyć razem dłużej, ja 16 on 18

Gość gość
Nie zapraszaj do siebie na noc do domu chłopaka, ja tak robiłam, a teraz bardzo tego żałuję. Niech chłopak zapłaci za hotel i idźcie do hotelu. Ja swoich dwóch ex gościłam w domu, dawałam obiad, nocleg za darmo, a tak mnie potraktowali na koniec związku, że szkoda gadać, nie warto było tak się poświęcać. Moi rodzice ich poznali, myślałam, że to ci odpowiedni, ale nie wyszło i potem bardzo głupio przed rodzicami. I jeszcze rodzice po latach mi ich wypominają, że taki a taki tu nocował. Tak więc Autorko naprawdę nie polecam tego nocowania chłopaków u siebie w domu, z rodzicami :) Teraz mam innego faceta i on u mnie nie nocuje, tylko idziemy do hotelu. I już nigdy bym żadnemu chłopakowi nie pozwoliła u mnie nocować, tylko niech płaci za hotel. Jakbym miała tamte lata a ten rozum co teraz to NIGDY bym nie nocowała u siebie w domu z rodzicami moich chłopaków. Bo taki i tak ci się nie odwdzięczy za to.

Gość gość
Napewno nie będę żałować i tego bardzo chce, wiemy obydwoje ze będziemy razem zawsze bo naprawdę bardzo się kochamy i wiemy ze to przeznaczenie, planujemy wspólna przyszłość

Gość gość
16 i 18 lat,to na serio pisała autorka czy podszyw.Jesli serio to puknij sie w łeb dzieciaku.

Gość gość
Jeśli masz mnie obrażać to nie pisz lepiej i nie wypowiadaj się na ten temat

Gość gość
jestes za mloda