Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naburmuszony pryncypał

mężczyzna jest waszym bogiem

Polecane posty

Gość gość
gość dziś no właśnie co raz ich mniej - zastępują ich ci** albo lesby i dlatego coraz bardziej cenicie mężczyzn , bo wymierają w świecie bab i facetów przez was wychowanych na pi** marzycie o mężczyznach ale robicie wszystko by potem z nich zrobić takich jak wy - znowu logika babska

Gość gość
Tyle, że ja "realnie nijak nie zależę od faceta", i czy ci się to podoba czy nie, tak jest. Zaznaczę też, że od nikogo nie jestem zależna oprócz SIEBIE, znam swoja wartość i wiem na co mnie stać. Twoja teoria, że wszystko zależy od faceta jest totalna bzdurą. Jeśli jakaś kobieta ma niskie mniemanie o sobie, być może MUSI być zależna od jakiegoś przymuła, takiego jak ty, kretyna, który nie widzi niczego oprócz własnego nosa. Nie kumam twojego rozumowania, miernoto męska. Mnie nie potrzebny taki odrzut jak ty i przenigdy, nawet gdybyś był jedynym męskim egzemplarzem na świecie, nie wzięłabym ciebie pod uwagę boś cham, prostak i muł! czy to do tej pory jasne dalej nie napisałeś co oznacza dla ciebie "bezpieczeństwo" przy takim łosiu, jakim jesteś :D

Gość naburmuszony pryncypał
lubisz rywalizację i nie trafiasz na godnych przeciwników , bo ze wszystkich chcesz zrobić kretyna , a wychodzisz na idiotkę , bo nikt nie musi spełniać Twoich wymogów , które utwierdzają Cię w przekonaniu jaka to jesteś "silna" a jako kobieta "niezależna" jesteś w środku słabiutka i cała ta otoczka runie , jak trafisz na godnego siebie kretyna i wtedy poczujesz się lepiej , a jak nie , to frustracja musi trwać

Gość gość
Nie zjadłeś wszystkich rozumów, nadal dla mnie jesteś prosty jak świńskie łajno. Chcę ci wytłumaczyć przymule, że kobieta może istnieć bez mężczyzny , takiego jak ty, prymitywa.Ja nie odrzekam się od mężczyzn w ogóle. Po prostu głupich nie trawię. To wszystko! 🖐️

Gość gość
ty padalcu masz tylko taka nadmuchiwana :P i dla niej jestes bogiem :D:D:D

Gość gość
co byscie zrobiły kobiety bez sexu?? ale gdyby żaden nie miał wam tego do zaoferowania :D

Gość gość
A co ty byś zrobił bez seksu z kobietą? Pewnie skoczył byś z parteru na główkę? :P Jesteś facet prymitywny, niestety bo oprócz seksu, nie da się z tobą o czymkolwiek innym pogadać. Żegnaj przymule, związany ze swoim prąciem i waginą 🖐️)))))))) Bez odzewu!