Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsamochwala

Wierzyć mu kiedy jest pijany?

Polecane posty

Gość gośćsamochwala

On jest moim bylym. Jest w nowym zwiazku. Rok minął od rozstania a przez ten czas za każdym razem jak wypije cokolwiek dzwoni i pisze: że kocha mnie najbardziej na swiecie, ze nie moze przestac, ze chce byc ze mna, ze nowy zwiazek za daleko zabrnął zeby zakonczyc ale kocha mnie, ze marzy o mnie, ze mysli codziennie etc Potem na trzezwo mówi zawstydzony ze nie pamieta. Kiedys nie wytrzymałam i wygarnęłam mu to ze dzwoni jak jest pijany a potem nie wie co mówi a on na to: po pijanemu powie sie to co siedzi w głowie. I co ja mam myślec? Takich wyznan jak usłyszałam pare dni temu nie powiedział mi nigdy i za każdym razem jest tego wiecej. Jedno jest pewne nie chodzi mu o zaciągniecie mnie do lożka, nie widujemy sie. Zreszta sama kiedys cos o tym powiedziałam to stwierdzil ze nie moze bo "ona" I jak myslicie? kłamie czy mówi prawde?

Gość gość
kłamie, ale ty kobieto masz zadatki na masochistkę bo łykasz te jego kłamstwa jak pelikan i święcie wierzysz, że on naprawdę coś do ciebie czuje. a to jest zwykły bełkot alkoholika bo na trzeźwo, to już wiesz, jak to wygląda :classic_cool:

Gość gość
kocha mnie najbardziej na swiecie, ze nie moze przestac, ze chce byc ze mna, ze nowy zwiazek za daleko zabrnął zeby zakonczyc ale kocha mnie, ze marzy o mnie, ze mysli codziennie etc xxx ha ha ha ha ha ha ha a wasz związek jak daleko zabrnął że go zakończył???

Gość gość
Bawi sie toba ,jak jest pijany jest odważniejszy.Jesli znasz ta druga to jej powiedz,ze jej facet po pijaku do cb.wydzwania,wtedy ona kopnie go w dope i dobrze bo bawi sie wami obiema.