Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochotę wydrapać mu oczy

Polecane posty

Gość gość

jestem tak wściekła, że nie panuję nad sobą. Rok temu rozstałam się z chłopakiem. Pierwszym dla mnie i bardzo ważnym. Niestety ale tylko na początku było pięknie. Potem zaczął być po prostu okropny. Na końcu mnie upokorzył jak ostatnią... pocieszam się, że do niczego nie doszło (mam na myśli seks) ale marne pocieszenie bo go po prostu kochałam... Bardzo długo się leczyłam z niego, płakałam po nocach po tym co zrobił, jak mnie upokorzył i zwymyślał. A teraz na dodatek jeszcze taki sms: ''przepraszam za wszystko''. Jakbym była jakąś debilką której to wynagrodzi wszystko. Nie chciałam żeby się odzywał. Po prostu mnie zaraz rozniesie. Najchętniej bym zadzwoniła go w końcu powiedziała co o nim myślę chociaż do tej pory jakieś wychowanie i godność mi nie pozwalały..

Gość gość
bardzo długo się leczyłam z niego xxx chyba za krótko bo miałabyś wyj**e

Gość gość
po prostu złości mnie fakt, że takie rzeczy pisze mi przez smsa. Fakt, może niepotrzebnie mnie to dzisiaj denerwuje ale ciężko mi zapomnieć to, co zrobił

Gość gwoli wyjasnienia
Pisze przez sms-a bo wie, ze inaczej wydrapalabys mu oczy. Przeciez cie zna :D A moze faktycznie przemyslal, dojrzal i jest mu glupio jak cie wtedy potraktowal. Tak calkiem po ludzku. Co nie musi znaczyc, ze cos od ciebie znowu chce.

Gość gość
nie jestem nerwowa i nie byłam, nie ma się więc czego obawiac bo dobrze o tym wiem. To że tak napisałam to po prostu nerwy. Po prostu bardzo mnie boli fakt, że jeśli coś zrozumiał to nie potrafi mi tego powiedzieć w prost tylko znowu mnie traktuje jak... i tak mam już cały dzień zepsuty bo wszystko mi się przypomniało.

Gość gość
skoro on 1 sms potrafi popsuć Ci cały dzień to kto więc rządzi Twoim życiem, Ty czy on? :)

Gość gość
Chłopak niewinny, ale ty to jesteś straszna jędza. On miał nosa, że cię zostawił.

Gość gość
tak oczywiście gość 18:01. To że on mnie upokorzył i zdradził to nic. A ja jestem jędza bo się denerwuje, że mi sms wysyła. Faktycznie, gratuluję

wyrzuc smsa i zapomnij a nie robisz afere ze byly cie przeprosil bo zrozumial swoj blad poukladaj sobie w glowie po roku mial cie zaprosic na kawe i przeprosic?