Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje życie nie ma żadnego sensu, same problemy, więc co zrobić ? zabić się ?

Polecane posty

Gość gość

skoro na 100% moje dalsze zycie bedzie wegetacją i byle imigrant muzulmanski bedzie mial zycie lepsze niz ja... a ja co ? długi, problemy zdrowotne, psychiczne, brak wykształcenia, jakichkolwiek znajomych, checi do zycia... jest strach przed odebraniem sobie zycia, jakas kropla nadziei ze moze bedzie lepiej :O

Gość gość
Wyjdź za mąż i się poddaj. Dobre motto i dobra książka o tym samym tytule.

Gość gość
4 wesela i popgrzep

Gość gość
z całym szacunkiem, ale brak wykształcenia i znajomych (?), to raczej nie jest wina 'muzułmanów'? :(

Gość yeez
Kazdy problem mozna rozwiazac. brak wyksztalcenia ...no coz dlaczego sama sobie nie pozwalasz by sie kształcic ? brak znajomych - moze nalezy postanowic ze kazdego dnia kogos poznasz ? choroba jest niuleczalna ? na dlugi najlepszym rozwiazaniem jest znalezie dodatkowej pracy itd takie siedzenie nic nie robienie uzalanie sie nad soba coś ci daje oprocz uczucia wyuczonej bezradności ? po co to sobie robisz ?

Gość gość
wyjedz do niemiec, kup sobie lewe papiery syryjskie i czekaj az sie o ce zatroiszcza

Gość gość
jakiej dodatkowej pracy ? JA NIE MAM ZADNEJ PRACY długi w chwilówkach, nie spłacam od roku, wykształcenie? studia prywatne kosztują, na panstwowe w wieku 25 lat mnie nie wezmą, az tak swietnie matury nie zdałam, mi sie od dziecka nic nie udawalo, moglabym zostac prostytutką ale kto mi zaplaci ? nie mam za co dbac o siebie, przytyłam, zbrzydłam, pies z kulawą noga mi nie zaplaci, moge dawac na dworcu za 20 zl Zrobilabym napad ale mnie zlapią k***a jakie to wszystko jest zalosne, nie ma mi kto pomoc, jestem sama jak palec

Gość gość
nic nie masz? ale w internecie siedzisz? żadnej pracy, znajomych, rodziny? skąd teraz piszesz??

Gość gość
mieszkam z macochą i ojcem pijakiem, oni chca sie mnie pozbyc a ojciec ma mnie w d***e, gdyby umarł to chociaz bym miala ziemie i ją sprzedała :O a tak nie mam nic

Gość gość
To poczekaj aż ojciec się wykończy. Dużo tej ziemi masz? Ile to jest warte? I nie zazdrość muzułmanom, bo oni mają parszywe życie, bo wierzą w zabobon islamski.

Gość gość
łącznie 6 hektarów, nie wydziedziczył mnie itp, ziemia rolna i działka na ktorej stoi dom, nie wiem ile to moze byc warte

Gość gość
ojej, to z ciebie niezły Kopciuszek jest!

Gość gość
a czemu tak bardzo w siebie nie wierzysz? 25 lat na studia to przeciez nic nadzwyczajnego,starsi w tych czasach zaczynają..jak mature slabo zdalas mozesz poprawić przecież a cos robilas do tej pory? czy zadnej pracy nie mialas? probowalas studiowac i rzucilas? masz fobie spoleczną?

Gość gość
lepiej sie napic niz zabic