Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fhdhd

Wkurza mnie kolezanka z pracy nienawidzę jej

Polecane posty

Gość Fhdhd

Wpada rano o 9tej do pracy lizać loda magnum.Albo wiosna wpada z kwiatami na swoje biurko bo chce zeby było wiosennie.Ciagle uśmiechnięta zadowolona z siebie ciagle sie spóźnia albo o czymś zapomina bo jest rozstrzepana.Szef juz nie ma siły ale czyje ze ja lubi bo ona udaje taka biedna dziewczynkę potrEbujaca pomocy .Nawet jak on na bia nakrzyczy to widze ze potem robi sie dla niej milutki bo ma wyrzuty sumienia

Gość gość
Dfd

Gość gość
Dfd

Gość gość
Zaz

Gość gość
Zazdrościsz jej

Gość gość
Mądra jest i przebiegła. Wróżę jej swietlaną przyszłość a ciebie czeka wypowiedzenie.

Gość gnidacz
i co w związku z tym? zmien prace moze ;p

Gość gość
Robi plany sprzedażowe fartem,a wszystko olewa ciagle o czymś zapomina,bie wpisuje gdzie trzeba nie umie komputera obsługiwać jest tragiczna .

Gość gość
Szef ciagle sie pyta czy umie czy jej nie pomoc a ja wiem ze ina nie zapomina i gra głupsza niz jest po prostu bie robi rzeczy ktore uwarzą za bezsensowne w jej mniemaniu i udaje ze zapomniała.szef jak ja op******i to za 15minut zaczyna zdrabniać jej imie i byc milutki bo mu sie robi jej żal .wkuewia mnie ta sytacja

Gość gość
Laska, jesteś żałosna. I zazdrosna. .

Gość gość
Co mam zrobic???

Gość gość
Pracowałam z nia w poprzedniej firmie i zawsze miała taka sama strategie .ostatnio nie wysłała pliku wcale nie jakiegos waznego raczej dla szefa był ważny nie dla klienta i specjalnie przyszła do pracy 5 godzin wczesniej i mowi ze zapomniała dlatego przyszła wczesniej go wysłać bo niby jej poczta nie działała a ze nikt by jej bie uwierzył to przyszła rano.Ten normalnie kazdego by op******il i ja tez ale tak sie mu jej sal zrobiło...ze mam odczucie ze najchętniej to by ja przytulił za to zapominalstwa .poczym wysłała i uśmiechnięta stwierdziła ze jedzie na basen i przyjdzie na 12nasta tak jak jest w grafiku.no nigdy tak nie miałam zeby tak kogos nie cierpiec

Gość gość
Tdf

Gość gość
zazdrosc cie zzera ?

Gość gość
Motyla noga !

Gość gość
Nie zżera bo ta łaska jest maskotka w pracy i nie ma szans na awans ale kazdy traktuje ja z pobłażliwością i to mbie w*****a.nasz stary szef to ja do dzis jak córkę traktuje i jeżdżą razem na narty a miał przez nia same problemy .Nie wiem jak oba to robi

Gość gość
Do naszego starego szefa dzwoniła ze sie spóźni bo znalala chorego jeża albo gołębia.Blagala go przez telefon czy moze przyjść pozniej a ten sue zgadzał.do tego nowego szefa nie ma takiej czelności ale mysle Se tez by jej na ti pozwalał.Ten stary to nawet sie opiekował gołębiami razem z nia rak zwariował!!!

Gość gość
a ja nie lubie takich ludzi takich jak ty, patrzacych innym na rece, obgadujacych za plecami i pelnymi zlosliwosci.

Gość gość
Bo jej nie znasz.ciagle a to wypadek na drodze a to auto sie zepsuło a to trzy pociągi przejeżdżały i nigdy nie moze dojechac na czas.i robi zdjecia na drodze zeby pokazać jakiego to ma pecha po nikt jej nie wierzy.faktyxznie wszystko do najgorsze to jej sieprzytrafia ale jest żenująca

Gość gość
tez czuje ze bardziej polubilabym te znienawidzona kolezanke niz autorke. sama kupuje sobie czasem kwiaty na biurko, nie sadzilam ze kogos moze to wkurzac. ale ja mam na szczescie w pracy samych facetow no i oni nie robia problemow z d**y.

Gość gość
i jak mi kot czmychnie przez szpare w drzwiach to rowniez wole spoznic sie do pracy niz zostawic go na caly dzien na dworze. Ty pewnie jakbys znalazla tego chorego jeza to zostawilabys go na smierc? To jest piekne, ze mu pomogla wlasnym kosztem, a ty piszesz, ze przytrafia jej sie "wszystko co najgorsze" lol .

Gość gość
Tylko ze ona sie wiecznievspozjia nie tylko z powodu jeza

Gość gość
Raz miła problem z potrącona wiewiórka kiedys nawet ja do pracy po weterynarzu przyniosła i tez sie wtedy oczywiscie spóźniła.laska jest zaburzona i nikt mi jie powiecie tak nie jest

Gość gość
Fhg

Gość gość
Gh

Gość gość
Pewnie ładna jest i ma fajne i cycki oraz tyłek?

Gość gość
Wcale nie ładna i ciagle cos wp*****la a skóra i kosci

Gość gość
Cfg

Gość gość
Ggq

Gość gość
Skoro jest taka roztrzepana to zrób jej ma złość, schowaj coś bardzo ważnego, niekoniecznie do pracy... I patrz na reakcje ;)