Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto jak dzisiaj sie zachował mój narzeczony

Polecane posty

Gość gość

Siedze w drugim pokoju i jestem troche roztrzesiona,...Ja rano sprawdzalam cos na komputerze, on spał ,ale sie ubudzil, zdenerowało go,ze cos na nim pisze, ja na to zeby poszedl do sklepu po zakupy ( zwykle jest podzial obowiazkow miedzy nami), a on na to, ze nie, ze dzisiaj ja mam pozmywać po wczoraj, mam zrobic sniadania i isc do sklepu, a ja ze tak nie bedzie to mnie zaczał jakby kopac przez koldre i sie na mnie drzec, niby nic mi nie zrobil, ale sie go przestrszylam, jeszcze sie wczesniej ta nie zachował, to ja poszłam do drugiego pokoju i sie tam zamknełam :( A myslałam, ze ostatnio sie uklada miedzy nami dobrze...On to tak argumentuje, ze mu przeszkadza ,ze siedze na komputerze i on go rozp******i i faktycznie chcial go chwycic ,ale mu go wyrwałam...Najbardziej tym kompaniem mnie i agresywnym jego zachowaniem jestem zszokowana...

Gość gość
Sprawdz co jest na tym kompie (zakladam, ze cie zdradza)

Gość gość
Ale Ty nie rozumiesz, to chodzilo o MOJ komputer, on jest teraz u mnie, tylko z rana był taki rozdrazniony i to go sprowokowało bo on ma takie podejscie, zeon moze sobie siedziec na necie i przed tv godzinami, a ja mam najchetniej wszystko robic, ale ja mu powiedzialam, ze jak ja gotuje obiad to on zmywa itd

Gość gość
hahahaha

Gość gość
co niby cie tak smieszy ? :O bo nie rozumiem..

Gość gość
up

Gość gość
żałosne, a poza tym sex przed ślubem to grzech żal mi was...