Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorota811

imie dla chlopca ktos pomoze?

Polecane posty

Witam! Szukam fajnego imienia dla chlopca. Moze byc tez rzadkie ale bezpretensjonalne Na razie mamy typy: Julian i Marcin,Marek, Eliasz? tore wedlug was najfajniejsze? Moze plec meska tez sie wypowie? Ktore z tych typow podoba wam sie bardziej i macie inne propozycje?

Gość gość
Zajrzyj w kalendarz lub inny spis imion, w taki sposób poszukaj inspiracji. Każdemu podoba się coś innego. Z tych imion co podałas to Marcin, Julian staje się coraz bardziej popularnym imieniem, więc nie klasyfikuje się jako " Nie chcemy popularnego".

Gość gość
Julian mi sie w sumie bardziej podoba od Marcina ale nie jest za miekkie dla chlopca?Zawsze jest takie ale...

Gość gość
Marvin Martin

Gość gość
Julian mi sie osobiscie bardziej podoba od Marcina ale nie wiem czy to nie jest zbyt miekkie imie dla chlopca.Zawsze jest jakies ale...No i moim nowym odkryciem jest Aurel ale tez nie jestem przekonana.Pomozcie!

Gość gość
Biegun? Od biegunki :D

Gość gość
Marek

Gość gość
Julian, Alfred, Czarli, Zygfryd, Alfons

Gość gość
Eliasz Paweł Piotr

Gość gość
Marek ladniejsze od Marcina?

Gość gość
Liam

Gość gość
Aurel?? miało może być Ariel, tak czy siak zdecydowanie na nie, znam Ariela to go zawsze od proszków do prania wyzywali, czy innych Persili Julian - jest ok, ale dla mnie trochę zbyt miękkie, przy ogromie Julii nie wybrałabym tego imienia Marcin i Marek są ok, szczególnie Marek mi się podoba, fajne męskie imię, a tak rzadko nadawane ( w zeszlym roku 444 razy)

Gość Mama jedynaka
Czarli? :D A myślałam ze nic nie przebije Kewina! Do Aurela tez nie jestem przekonana a np w mojej okolicy Julian i Marcin juz sie powtarzają. Moje typy: Bruno, Kornel, Feliks, ewentualnie Leon - niby popularny ale nie u nas. ;)

Kornel odpada malo powaznie dla mnie brzmi zostal Julian, Marek lub Marcin i dodalam Eliasza- to tez kiedys byl moj typ ale moja mama uznala to imie za smieszne hmm

Gość gość
może Jonasz?

Gość gość
dużo osób, jednak to Ty musisz się zdecydować na to jedno jedyne imię.

Gość Oskarrrro
Może Oskar? Całkiem fajne i mało spotykane ale nie tak bardzo obce jak Brajan czy inny Majkel

Gość gość
Oskar mało spotykane? nie żartuj, autorko Marcin albo Marek, Eliasz zdecydowanie NIE

no tez mysle miedzy Marcinem/Markiem a Julianem.Julian mi sie bardzo podoba ale pytanie czy mezczyzna bedzie sie dobrze czul z takim imieniem? Czy moglybyscie sie zapytac swoich"polowek" o to? Kobietom sie podoba ale mezczyznom wydaje mi sie mniej.... Jesli moje odczucia sie potwierdzaja to raczej zdecydujemy sie na Marcina ah ciezkie to jest Julian ladniejszy a Marcin bardziej mesko brzmi. Oskar kojarzy mi sie zle, moj sasiad sie tak nazywal, non stop z nim problemy byly

Gość gość
Julian, ostatnio znajomi dali tak na imie swojemu dziecku, na poczatku nie bylem przekonany, ale teraz imię fajnie sie nosi. Fakt, że ostatnio zrobiło się bardzo popularne. Na pewno bardziej od pozostałych tutaj wymienionych(no może poza Oskarem).