Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam mu dać drugą szansę?

Polecane posty

Gość gość

Zostałam wystawiona na pierwszej randce. Rozmawiałam z nim od pół roku i byłam taka szczęśliwa. Na początku miałam do niego dystans w końcu poznałam go w Internecie, ale z czasem zaczęłam go po prostu lubić. Wydawał się naprawdę dobrym chłopakiem, któremu bardzo zależało na spotkaniu ze mną.. Umówiliśmy się dzisiaj na 16 w galerii, ale on odwołał spotkanie wczoraj o północy. Zrzucił na mnie winę, że nie chciałam się spotkać u mnie w domu, a on tak na to liczył. Było mi naprawdę przykro z tego powodu, bo zaczęło mi na nim trochę zależeć. Potem jeszcze napisał, że jak zmienię zdanie dotyczące miejsca spotkania, to się ze mną umówi. Ja już poszłam z nim na jeden kompromis. Chciałam się spotkać z nim we wtorek, ale on podobno nie dał rady i zmieniłam dla niego plany. Teraz jestem rozczarowana tą sytuacją, nie wiem co o tym myśleć. Czy uważacie, ze powinnam mu dać drugą szansę?

Gość gość
Dodam jeszcze, że normalnie zgodził się na miejsce spotkania. Nie przeszkadzało mu to, zaakceptował moje zdanie, aż do wczoraj.