Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bóle stawów, oczysczanie organizmu,migrena i wie innych jak sobie porodzic z tym

Polecane posty

Gość gość

Goraco polecam zakupy w sklepie interinternetowym konopnecentrum.pl - z Naszymi produktami szybko zapomnisz o problemach zdrowotnych! Wejdź i osobiscie się przekonaj :-)

Gość Agneli
Świetny sklep i świetny asortyment,szybka wysylka,bardzo dobry kontakt ze sprzedawca ....polecam

Gość Daisi
Supper sklep,osobiscie stosuj****lsam do ciała Cibaderm rewelacja,goraco go polecam wszystkim,którym zależy na pieknnej,zdrowej i gladkiej skorze :-) produkt wart swojej ceny...

Gość gość
sposobów na oczyszczanie organizmu jest wiele, ale jeśli wchodziw to problem stawów i ten neurologiczny (migrena) to należzy najpierw skonsultowaćs ie z lekarzem. Jelsi chodzi o migrenę, walka z nią to nie tylko proszki ale i dieta pozbawiona"wyzwalaczy". Podstawowa ich lista jest na abcmigrena.pl, ale dużo z nich to kwestia indywidualna.

Gość serp23
Ja wierzę, że naprawdę zakwaszony organizm to problem globalny i wpływa na wiele aspektów życia. Wiem, że jest dużo niedowiarków, ale tylko wśród takich, którzy nawet nie spróbowali stosować np. proszku zasadowego. Ze swojej strony mogę tylko zachwalić i zachęcić do stosowania produktów, których skład jest oparty na naturalnych składnikach, np ten: http://www.langsteiner.eu/pl/kategoria/oczyszczanie/ (głównie proszek zasadowy