Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sexy Cycata Mamuśka

Przyjaciel mojego syna

Polecane posty

Gość Sexy Cycata Mamuśka

Jestem 38letnia kobietą. Mam syna w wieku 20 lat. Z mężem rozwiodłam się jakieś dwa lata temu. Obecnie jestem sama, ale bardzo brakuje mi seksu. Do tego stopnia że już nawet zaczęłam fantazjować o przyjacielu mojego syna. (ma 24 lata). Często do nas przychodzi, rozmawiamy nawet i jest to bardzo przystojny i inteligentny młodzieniec. Zauważyłam jak się na mnie patrzy. I od tego czasu myślę o tym żeby z nim sypiać, bardzo mnie kręci nie tylko jego wygląd ale również osobowość. Jednak zastanawiam się czy to nie byłoby już przegięcie aby zrealizować te fantazje? Mój syn zawsze może na niego liczyć i boje się że gdyby się wydało że z nim uprawiam seks to ta przyjaźń by się skończyła. Nie wiem czy się zdecydować na ten krok. Wiem że ma dużego, bo ostatnio wróciłam dzień wcześniej z delegacji kiedy to mój syn zrobił w domu imprezę. Byłam w domu koło 22. Nie chciałam młodzieży przeszkadzać więc weszłam po cichu na górę do swojej sypialni i tam zastałam właśnie jego z jakąś dziewczyną. Uprawiali seks. Byłam w szoku ale nie mogłam oderwać oczu od jego dużego k***ska. I te moje fantazje się strasznie nasiliły. Nie wiem czy się na to zdecydować? Czy są tu kobiety, które by na to poszły gdyby były na moim miejscu? Doradźcie coś? Tak żeby wilk był syty i owca cała?

Gość gość
Prowo jak byk... jesteśidiotka... wsadż sobie kabaczek...

Gość gość
Delikatnie spróbowac nie zawadzi. Syn nie musi nic o tym wiedziec.

Gość gość
ja sypialem z matka kumpla i bylo z***biscie

Gość gość
prowo, zadna kobieta sie tak nie podpisze "sexy cytata mamuśka", napisał jakiś głupi pryszczaty zbok i koniotrzep... żałosne...

Gość Sexy Cycata Mamuśka
Do gości(a) z 13.29 i 14.11 a wy (ty) widać macie ogromne kompleksy, skoro siedzicie na tym forum i tylko hejtujecie wszystko jak leci. Waszym zdaniem wszystko cokolwiek inni napiszą to od razu prowokacja, otóż wyobraźcie sobie, że nie wszystko na tym forum jest prowokacją, ale najwidoczniej w waszych ciasnych umysłach się to nie mieści. Pozdrawiam!

Gość gość
spadaj pedale

Gość Sexy Cycata Mamuśka
Obelgi to argumenty ludzi, którzy nie mają argumentów, nawet nie warto się nad wami użalać, żałośni hejterzy. Musieliście zostać bardzo skrzywdzeni psychicznie skoro tylko na tyle was stać.

Gość gość
Autorko powinnas spróbować sam mam taki dylemat bo tez bardzo kreci mnie moja 40 letnia sąsiadka i mam z nia fantazje

Gość Sexy Cycata Mamuśka
A ile masz lat gość z 16.09? Ona jest wolna czy zajęta? A wie o tym, że masz na nią ochotę?

Gość gość
Mam 29 a ona 40 i jest zajeta. Nic jej nie mówiłem czasem tylko nasz wzrok iskrzy

Gość Sexy Cycata Mamuśka
Ja się obawiam tylko tego, że po tym wszystkim mój syn nie będzie chciał mnie znać ani jego, nie chcę rozwalić ich przyjaźni. Gdyby nie to wcale bym się nie wahała.

Gość gość
I npewno tak bedzie. Znajdź sobie innego a z nim fantazjuj. Moze chesz pisac na priv

Gość Sexy Cycata Mamuśka
Podaj @

Gość gość
Ty podaj napewno odpisze

Gość Sexy Cycata Mamuśka
Wolę żebyś ty podał, kiedyś jak podałam to pisałi jacyś napaleńcy, wolałabym tym razem tego uniknąć

Gość gość
Ja nie Moge ma z imieniem i nazwiskiem teraz jest mało ludzi i szybko wykasujemy

Gość gość
A jeżeli nie chcesz to mozemy tutaj troche popisac

Gość Sexy Cycata Mamuśka
mamuska69@interia.pl

Gość gość
Napisalem

Gość gość
Świntuszyłem kiedyś z taką przez telefon. Bawiłem się swoim, jęczałem, mówiłem co z nim robię, jak ją biorę w łazience czy na stole w kuchni. Fajna sprawa. Na real mi się nie zdarzyło.

Gość Sexy Cycata Mamuśka
gość 16.52- to była jakaś obca kobieta czy znajoma? Dlaczego nie zrobiliście tego w realu?

Gość Sexy Cycata Mamuśka
gość z 18.52- znaliście się czy to była obca kobieta? Dlaczego tego nie zrobiliście naprawdę?

Gość gość
Bylo za daleko poznaliśmy sie na czacie a ty czesto masturbujesz sie myslac o nim

Gość gość
Autorko Moze wyslij jemu jakiegoś dwuznacznego SMS i w ten sposob zacznij flirt

Gość Sexy Cycata Mamuśka
Bardzo często o nim fantazjuję, jestem tak napalona, że ledwo już wytrzymuję, dawno mnie nikt tak nie kręcił

Gość gość
Była akurat w twoim wieku, ja miałem 21 lat jak zaczęliśmy bajerować przez telefon w środku nocy, teraz mam 25. Mam nadal jej numer i utrzymuje z nią kontakt. Ale mieszka kawał drogi i nie robiliśmy tego w realu, z powodu odległości. Ale rozmowy były perwersyjne, ja często dochodziłem przez telefon, ona słyszała moje jęki. Zresztą to były takie ostre seks numerki telefoniczne, ona zresztą też miała przez to orgazm.

Gość gość
17:06 to nie jest mój wpis. Nie podszywać się.

Gość gość
Najlepiej bedzie jak zachecisz jego przez sms i moze razem zrobicie wspolna masturbacje

Gość gość
haha leszcze, ktos wierzy ze serio matka ma maila mamuska69? przeciez to facet, z tego samego IP pisal juz tu wielokrotnie a wy sie nabieracie jak banda dzieciakow napalonych na samiczke...