Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość ...

Polecane posty

Gość gość

Najpiękniejsze uczucie, całe nasze życie, jego sens. Niedoskonała, źle skierowana budzi różnego rodzaju konflikty. Dobrze dobrana zapewnia szczęście i sprawia, że wszystko co było złe nagle przestaje mieć znaczenie, swoją siłą odstawia wszystkie troski i cierpienia na bok. Sprawia, że chce się żyć, daje nową energię. Z moich obserwacji wynika, że każdy jej głęboko w sobie pragnie. Wszystko co robimy, wszystko złe, i to jak zwracamy na siebie uwagę, jak się ubieramy, ćwiczymy, uczymy, pokazujemy z różnych stron z głębi duszy wołamy NIECH KTOŚ MNIE POKOCHA. Sam to wymyśliłem :D

Gość gość
Piękne.;-)Jesteś geniuszem.

Gość gość
Dzięki, ale napisałem tylko co czuję

Gość gość
bzdura, autor jest analfabetą, hahaha

Gość gość
Autorze jesteś super, wrażliwość jaką masz to dzisiaj niespotykane u facetów

Gość gość
facet myśli tylko o jednym, a ten wyżej używa wzniosłych słów by dosięgnąć cel, nie ma wrażliwych mężczyzn, są tylko takie cwańsze zimne dranie, jak autor!

Gość gość
14.31.Bzdura,widać wyjątki się zdarzają.

Gość gość
14.31 masz racje.

Gość gość
Autor pewnie nabiera głupie laski swoimi wypocinami a potem zostawia jak pies

Gość gość
14:38 nic nie widać! widać będzie jak dopnie swego, wykorzysta i porzuci jak psa, dla kolejnej ofiary!

Gość gość
Wlasnie taki wrazliwiec zlamal mi serce i cierpie juz 3 miesiac .

Gość gość
hehe :D

Gość gość
A ja takiego wrażliwca bym chciała,tylko autor pewnie już zajęty.

Gość gość
Nie jestem zajęty ;)

Gość gość
widać jak łże, zrobi wszystko by zaliczyć, caly ON - facet:O po trupach do celu, a potem żal, dziewczyny głupie sa nabierając się na takie 'pseudo opowiastki' niby wrażliwych chłopców, o miłości, raju radości, niekończącej szczęśliwości posórd pąkow kwiatów wiosennych pagórków zielonych... a co do czego wyrko po imprze zakrapianej syto i ból z rana, wyrzut sumienia wykorzystania i wont stąd serca mego jeden miesiąc dla jednego, drugi dla drugiego, trzeci trzeciego... żal,. chodzi psisko suka smęci a porządnych, tych prawdziwych prostych mężczyzn, 'nie wrażliwych' omija i zbija nim raz szansę dać i szczęścia z takim do swych starczych dni garściami czerpać brać i łapać

Gość gość
Nie ma znaczenia, jaki jest powód tego co napisał. Może być nawet Narcyzem ze skłonnościami socjopatycznymi. Lub na odwrót. Znaczenie ma to, że napisał prawdę. I absolutnie każdy pewnie by się pod tym podpisał, w 4 ścianach, przy świecach, winie, z ukochaną osobą u boku. Ale tu internet. Każdy z hejtujących, ma w około siebie ludzi, którzy go kochają. Mniej, bardziej. Rodziny, często dzieci. Często są to dobrzy pracownicy, wierni kumple/kumpelki. A potem się logują... Autorze, mnie najbardziej uderzyło zdanie: "Niedoskonała, źle skierowana budzi różnego rodzaju konflikty." - może nawet Cię zacytuję :)

Gość gość
Miłość jest piękna.:-)

Gość gość
17:47 cieszę się, że Ci się podoba :) Myśle że rozumiesz co miałem na myśli ;)

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego od razu obrzucacie mnie błotem, wcale nie łżę. Myślę, że napisałem prawdę a może kogoś zabolała, bo jest zraniony/a? Sam po sobie i znajomych widzę jak uczucie zmienia ich rzeczywistość, wiele ludzi wyciągniętych z nałogów, wiele malkontentów nagle przerodziło się w optymistów sięgających po marzenia. Życzę wam wszystkim dużo miłości, bo jest to lekarstwo na KAŻDE zło i utrapienia. Do narcyza mi daleko, a i nie jestem z tych, którzy lubią sobie zaliczać z tym miłość nie ma nic wspólnego :)

Gość gość mała
20.41.Jesteś Wyjątkowy..tak trzymaj.Wiem o czym ..piszesz..rozumiem doskonale..bo wiem to po sobie.

Gość gość
20:44 zawsze w ludziach agresywnych, zbłądzonych, zagubionych w nałogach, widzę to wołanie KOCHAJ MNIE, jak łatwo ich rozmiękczyć zwykłą rozmową z uśmiechem.

Gość gość
Ja też wrażliwiec. 23 lata do wzięcia.

Gość gość mała
20.52 no nie do konca to jest tak jak piszesz ,ja nigdy nie byłam ani agresywna ani pobłądzona ani w nałogu a też potrzebuję miłosci..i wystarczy mi serdeczny uśmiech by było odrobinę lzej.