Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki portal randkowy?

Polecane posty

Gość gość

mam już dość samotności i postanowiłam założyć konto. Szczerzę to bardzo się boję tego i przyszłych możliwych relacji. Nie chodzi mi o przelotną znajomość, może od razu o wielką miłość też ale jestem z natury osobą spokojną i mam pewne wartości, które mi towarzyszą. Co polecacie?

Gość gość
Ja odradzam takie rozwiązanie, szkoda na to czasu. Lepiej rozejrzyj się w realu.

Gość gość
Darling My dwoje

Gość gość
próbowałam, już 5 lat. Ciągle nic. Nawet kolegów nie posiadam. I uprzedzam złośliwości- to nie przez wygląd ani zachowanie. Sama nie wiem z czym to idzie.

Gość gość
Znam ten stan rzeczy bo też jestem sam ale ja przez wygląd właśnie. A na portalach niestety jest kicha. "Szczerzę to bardzo się boję tego i przyszłych możliwych relacji" jakbym czytał o sobie ale mi to nie grozi bo jestem mało atrakcyjny.

Jeśli jesteście z większego miasta, spróbujcie może po przyjacielsku poznać kogoś na Gumtree. Ja tak mnóstwo ludzi zapoznałem, z większości znajomości nic nie wyszło, ale zabawne jest to, że nie szukałem tam związku tylko różnych rzeczy - począwszy od partnerów do ćwiczeń poprzez sprzedaż i wymianę różnych rzeczy po korepetycje :)

O portalach randkowych nasłuchałem się takich rzeczy, że szkoda gadać, ale sporo znajomych poznało też kogoś przez FB (w tym moja ex-druga połówka, hehe).