Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewczyny są takie dziwne?

Polecane posty

Gość gość
niedługo walentynki komercja i kasa - to jest dzisiejsza milosć

Gość gość
a żebyś wiedział

Gość gość
już prawie nerwicy sie nabawiłem przez to szukanie "miłości" nie śpię po nocach przeglądam profile i co tylko na tym trace

Gość gość
To Ty jestes ten Lukasz 28 l co mi sie narzuca sie.juz rok? Kobiete odstraszaja zdesperowani faceci ktorzy ktorzy na sile chce miec kobiete. Jeżeli kobieta czuje ze z tej mąki chleba nie bedzie po prostu urywa kontakt bez zbędnych ceregieli. Logiczne

Gość gość
nie jestem łukasz :( po prostu sie użalam nad sobą niepotrzebnie

Gość gość
Musisz być romantyczny. To działa na dziewczyny :)

Gość gość
Czytam temat I widze tekst slabo sie starasz...to czego wy byscie chcialy jeszcze.Mamy xxi wiek, ja nie jestem pieskiem zeby latac za kims na tak wczesnym etapie znajomosci.Nie widac zainteresowania drugiej strony to dac sobie spokoj. Ja akurat jestem dumnym czlowiekiem, jak widze ze ktos traktuje mnie od niechcenia, to nie wiem po co to ciagnac.Zycie jest krotkie

Gość gość
mamy XXI wiek zakłamania sztuczności i udawania .

Gość gość
dlatego jednoznacznie stwierdziłem że nie bawię sie już w miłość... strata czasu

Gość gość
i dobrze

Gość gość
W dzisiejszych czasach nie warto wchodzić w związki. To wszystko i tak jest tylko na chwilę. Poznałem już kilka dziewczyn , byłem nawet w dłuższym związku. I co . Liczy się tylko kasa. Tylko i wyłącznie skakanie na bok , na imprezy, alkohol i nic innego a potem płaczą jak to im w życiu nie wychodzi. Ale to jest większość.. i to bardzo duża większość.. gdzie są te normalne dziewczyny z którymi można spokojnie gdzieś wyjść, porozmawiać i spędzić czas?!

Gość gość
A jakby się taka dziewczyna odezwała po jakimś czasie to co byś zrobił? Olał czy cieszył że zmądrzała? :)

Gość gość
co to znaczy że po czasie ? jakby sie znalazła ucieszyłbym się :) ale musiała by chcieć rozwijać znajomość

Gość gość
nie ma po czasie albo piszę albo niech nie zawraca mi głowy.. nie nawidze takie niezdecydowane

Gość gość
jak dziewczyna ma zamiar bawić się w gierki to niech lepiej poszuka sobie takiego co się nabierze na to bo ja na pewno nie ... po czasie to ja mogę już dawno zapomnieć !

Gość gość
taka prawda

Gość gość
a powiedz mi, czy one chętnie dają Ci maila, numer? Czy ty nie jesteś zbyt nachalny?

Gość gość
jedna mi podała swoję imie i nazwisko i mówiła zebym znalazł na fb po czym jak znalazłem z miesiąc czekałem żeby przyjęła zaproszenie aż w końcu odpuściłem.... no a zwykle to w ogóle mi nie dają

Gość gość
Po czasie czyli nie po pól roku, ale 2-3 tygodniach poluzowania znajomości. Jako facet byś się ucieszył?

Gość gość
Ja im nie mówię czy "dasz mi numer?" po porstu jak dziewczyna chce to sama mi da a jak nie to nie chce utrzymywać kontaktu ... zresztą ostatnio przerzuciłem się na poznawanie w internecie - jeszcze gorsza opcja.... więc teraz sobie na ten moment odpuszczam miłość .. nic na siłę.. może się trafi może nie

Gość gość
gość dziś Jako facet bym się popukał w głowę. Tak jak mówię albo się decyduję utrzymywać kontakt albo nie ma o czym mówić.

Gość gość
Czyli pewnie należę do tych dziwnych... Nie będę już biedakowi zawracać głowy:)

Gość gość
to po co w ogóle odpisywać żeby potem nic nie pisać bez sensu ... jeszcze jakby były szczere to by powiedziały co się nie podoba ale nie one wolą przestać pisać bo to najłatwiej ...... wgl po co się trudzić...

Gość gość
inaccessible89 dziś bo tam są same niezdecydowane piszesz do jednej nie odpisuje do drugiej to samo . albo odpisze a potem cisza ... wszędzie niezdecydowane nie wiadomo czego chcą ja nie zamierzam się błaźnić tylko dla tego że są niezdecydowane . Jak nie wiedzą czego chcą to niech zajmą się sobą a nie robią nadzieje...

Gość gość
Zdarzają się też niepewnie siebie dziewczyny, zaskoczone, że ktokolwiek się nimi interesuje i panikują w kontakcie z takim facetem w rezultacie czego wszystko psują. Przynajmniej takie mam wytłumaczenie.

Gość gość
gość dziś większość taka jest a z tym panikowaniem to ja bym tak nie przesadzał

Gość gość
RACJA

Gość gość
może masz brzydkie zęby? brud pod paznokciami? wystaja ci wlosy z nosa albo uszu? albo brzydko pachnie ci z ust.. forgive me, dziewczyny zwracają na to uwagę :D

Gość gość
o higiene dbam ... biegam jeżdżę na rowerze , aktywnie spędzam czas .. mam swoje zainteresowania mam o czym pogadać a one oczekuję księcia z bajki ...

Gość gość
inaccessible89 dziś albo trafiam na same niezdecydowane no taka jest rzeczywistośc