Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annadaisy

problemy ze zdrowiem, psychika siada

Polecane posty

Gość annadaisy

Witajcie. Piszę bo muszę się wygadać. Mam 24 lata, męża i córeczkę. Nigdy nie miałam świetnego zdrowia. Ale odkąd zaszłam w ciążę wszystko się sypie. Ciąża byla koszmarem. Okazalo sie ze mam zatrucie ciążowe ( te które to przeszly wiedza z czym to się wiąże). Z rzucawka trafiłam na cesarkę 1,5 miesiąca przed terminem. Nie mogłam dojść do siebie. O córeczce nie wspomnę. Ilość schorzeń które ma przyprawiają o zawrót głowy. Tyle dni w szpitalu . Non stop rehabiltacja i specjaliści. Teraz ma roczek i jest lepiej ale jeszcze dużo niewiadomych przed nami np z jej serduszkiem. Ja z kolei bylam w fatalnej formie . Bardzo zle samopoczucie ( a jestem twarda babka. Sama wpadłam na to ze chyba mam chora tarczyce. Okazalo sie ze tak- niedoczynność. Przyrost wagi i stany depresyjne o reszcie nie wspomnę wykańczaly. Przy okazji wyszło skąd corka ma chora tarczyce. W szpitalu powiedzieli mi ze każdy wczesniak ma. Nikt nie wpadł na to żeby dojść czy ja tez nie mam. Stad tez opóźnienia dziecka w rozwoju. Gdybym w czasie ciąży leczyla tarczyce pewnie byloby inaczej. Teraz non stop wychodzą mi problemy zdrowotne. Dla kogoś śmieszne dla mnie nie. Hemoroidy(4 stopnia), przewlekle zapalenie migdalow itd itd. Iles rzeczy kwalifikujących sie na operacje. Wysiadam psychicznie. Jedyna rzecza o jakiej marze to żeby być zdrowa by moc pomoc mohemu dziecku by bylo zdrowe. Czy to depresja czy po prostu natlok zdarzeń? Miał ktos z was podobnie? Pozdrawiam.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
jak usiadla to i wstanie daj wam czas na regeneracje