Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trafiłam na oszusta jestem straszona sądem

Polecane posty

Gość gość

Normalnie nie wiem od czego zacząć...

Gość gość
od kapieli w aromatycznej pianie z kieliszkiem szampana w reku a potem uznasz na spokojnie czy jest sens poswiecac temu zdarzeniu wiecej czasu niz juz poswiecilas

Gość gość
Może masz racje.... Ale ja nawet nie mam wanny 😭 Zresztą jak o tym pomyślę to wyję 😭 Zawsze marzyła mi się kabina z wanną w której jest parowa sauna-to mnie najlepiej odpręża. I teraz kiedy się wyprowadzam(na pipidupę na którą poprzysięgam sobie nigdy nie wracać) okazuje się że tamtejsza elektryka nie podoła a remont już na finiszu😭 Chyba napiję się czegoś mocniejszego....

Gość gość
Moje marzenia są pomijane. Przydałby mi się dobry prawnik może on wyciągnął by mnie z kłopotów finansowych bo w tej całej sprawie to ja czuję się najbardziej poszkodowana. Zostały naruszone moje konstytucyjne prawa. Przy tym wszystkim facet do którego straciłam zaufanie tak szybko straszy mnie sądem i komornikiem! Miał wykonać dla mnie usługę. Uważa że to zrobił. Moim zdaniem nie dosyć że nic nie zrobił to jeszcze złamał prawo. A pieniądze chce.

Gość gość
Skąd niektórzy biorą ceny w cennikach swoich firm? Z doopy? Ja otoczona prokuratorami i adwokatami,-nawet mieszkam przy prokuraturze a jacyś obcy faceci biorą mnie za pierwszą lepszą i atakują moje dobre serce z natury nieskore do agresji i doprowadzają do ostateczności! I zamiast zajmować się pracą muszę szukać zapomnienia 😭

Gość gość
Najpierw to przemyśl. Jeżeli nic nie zrobiłaś, to pójdź do sądu i rosztrzygnij tą sprawę

Gość gość
W sobotę pisał do mnie adwokat szwagier mojego przyjaciela prokuratora i prosił o spotkanie Jutro się z nim umówię, opowiem o wszystkim przy okazji. Pierwszy raz mnie tak potraktowano. Poziom wykonania tej usługi to tak jakby mi wylać pomyje na twarz. Jednoznaczne z oświadczeniem mi że, uważa się mnie za kompletną idiotkę i ostatnią frajerkę pierwszą na swojej liście do wydymania... Uważajcie na firmy reklamowe świadczące usługi informatyczne! Po prostu dno Jaki diabeł mnie skusił żeby podjąć tą współpracę? Przecież byli inni prawdopodobnie o większej kulturze osobistej co wynikało z korespondencji.

Gość Kancelaria Szczepańska
Witam, nasza Kancelaria zajmuje sie podobnymi sprawami. Chętnie pomożemy. Prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 730-350-825

Gość Kancelaria Szczepańska
Witam serdecznie. Nasza Kancelaria posiada bogate doświadczenie w takich sprawach. Zapraszam do kontaktu telefonicznego pod numerem 730-350-825

Gość gość
Zaplac i odczepi się. Na adwokatów stracisz masę pieniędzy i nerwów a oni i tak ci nie pomoga.