Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, kiedy Wam zależy to....?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do mężczyzn, ale także pań... szczególnie dla tych, którzy byli lub są w dojrzałych związkach, gdy "motylki już opadną". Co musiałaby robić kobieta, abyście nadal się dla niej starali? Nie tylko o nią (komplementy, kwiaty), ale dla niej, aby być dla niej atrakcyjnymi facetami? Pytam, ponieważ nie wiem, gdzie ja popełniłam błąd. Mam 25 lat, 5 lat związku, jestem przecież jeszcze młoda, ambitna, niczego sobie, szczupła, z wieloma zainteresowaniami...? :/ A tu facetowi nawet nie chce się wymyślać randki z okazji Walentynek, chociaż teoretycznie nic między nami się nie psuje. Czego w sumie oczekujecie? Aby kobieta ignorowała Was, abyście musieli za nią biegać?

Gość gość
A Ty byś chciała, żeby facet Cię ignorował? Zabiegajcie o siebie nawzajem,

Gość Mężczyźni mają zołzy w d
Oczekujemy tylko jednego: akceptacji faktu, że skoro motylki odleciały, to zabrały ze sobą te wszystkie motylkowe starania. Kochamy Was nadal, ale staranie się przybiera inną formę. Jest to raczej dbałość i po prostu bycie ze sobą. Te głupie gierki w pokazywanie, że się jest niedostępną, żeby zmusić od nowa do biegania i zabiegania mogą się skończyć totalnym niezrozumieniem Waszych intencji. Co gorsza, te intencje mogą być odczytane zupełnie na odwrót - jako odrzucenie. A stąd już tylko krok do poszukiwania zastępstwa, skoro już nas nie chcecie.

Gość gość
Ja zabiegam... ostatnio kupiłam sobie ładną bieliznę, zrobiłam fryzurkę, na walentynki kupiłam jemu i sobie karnety na sqasha, staram się go wspierać w jego pracy... ale też nie cackam się nad nim jak nad małym dzieckiem. Już powoli się wypalam :( I nie chodzi o to, że nie dba o mnie, ale już przestał dbać o siebie...

Gość gość
Mogłam być za dobra? Wiem, że to brzmi śmiesznie... ale niektórzy faceci, jak ich słucham, wydają mi się bardziej absurdalni niż kobiety :/

Gość gość
mloda jeszcze jestes 25 lal, wspolczuje, ja mialam to samo i sie rozeszlam

Gość gość
chcecie tych wiecznych zalotów bo jesteście nudne,pokochajcie się w łózku a potem zajmijcie czyms sensownym a nie kwiatki sratki i inne bajery,tak fryzurka nowa bleeee co nuda zrobilas kudły ok a po co o tym paplac

Gość gość
Zaraz, zaraz... to wy oczekujecie że facet przez całe życie będzie o was zabiegał, starał się, prosił, itp, itd... pogięło was? Jeśli tego oczekujecie od relacji damsko-męskich to radzę nastawić się na częstą zmianę partnerów i tak do usranej śmierci, bo nikomu nie będzie się chciało całe życie za kimś latać, bo gdyby tak było, to oznaczałoby jedno, ze drugiej stronie w ogóle nie zależy. Już pominę kwestię że po 5 latach ty też zapewne nie jesteś już taka jak na początku i pewnie nie robisz zbyt wiele aby faceta sobą zainteresować i pokazać mu że jest kimś ważnym.

Gość gość
Ja zabiegam... ostatnio kupiłam sobie ładną bieliznę, zrobiłam fryzurkę x No tak... jedyne co kobieta może dać facetowi to własny tyłek, chyba tylko tyle macie nam do zaoferowania. Jak się tak poważnie zastanowić, to jesteście strasznie płytkie i bliżej wam do zwierząt niż ludzi.

Gość gość27
nie wiem, jestem kobieta a mi wystarczy wyjście do kina, piwo z partnerem i dobry sex...kwiaty? raz na rok nie za często...przecież to zaczyna się robić nudne ;) co za dużo to nie zdrowo, albo ja jestem jakaś dziwna...

Gość gość
Ja bym się załamała jakby mnie mój chciał w Walentynki gdzieś ciągnąć by było "romantycznie" :D Całe szczęście on to wie. Ale no najwyraźniej też jestem dziwna, bo wieczne nadskakiwanie i słitaśne geściki są dla mnie bardziej męczące niż intrygujące. Dla mnie dbanie o związek to te małe, codzienne rzeczy a nie wielka pompa i kosze róż. Czasami jak wraca z zakupów kupi mi dosłownie jedną małą różyczkę, jak mam fanaberię na coś słodkiego to i w nocy potrafi ubrać się i pójść po to, sprząta i po sobie i po mnie, zna mnie, wie co lubię, pamięta mu opowiadam itd :P