Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po 40 są niewidzialne

Polecane posty

Gość gość

Był tu kiedyś taki temat o niewidzialnych kobietach po 40stce, ktorych już nie zauważają mężczyźni. CViekawe co się stało z jego autorką, czy znalazła w końcu swojego wymarzonego? Czy nadal twierdzi, że chłopy są okropni i lataja tylko za młodymi i pięknymi.

Gość gość
Może po tych wszystkich chłoptasiach,co to patrzą tylko na młodę mięso i nic więcej,spotkała w końcu MĘŻCZYZNĘ ,który zauważył w niej człowieka...:)

Gość gość
Może. W sumie wszystko jest możliwe. Pewno tak skoro tu juz tematu nie ciagnie.Albo sobie dala spokoj i pogodziła sie z tym. Tzn z tym stanem

Gość gość
To był projekt kafe 🖐️

Gość gość
Nie projekt. To był zwykły trol któremu się nudziłow chacie. I tyle w temacie. Ale wątek miał z 200 stron chyba.

Gość zimiii
Ta już znalazła.

Gość gość
ja wtedy miałam 35 i twierdziłam, że w każdym wieku można kogoś poszukać. Niestety myliłam się, od tamtego czasu nadal jestem sama. Jednak pogodziłam się z tym i już od dawna nie szukam.

Gość gość
"ja wtedy miałam 35 i twierdziłam, że w każdym wieku można kogoś poszukać. Niestety myliłam się, od tamtego czasu nadal jestem sama. Jednak pogodziłam się z tym i już od dawna nie szukam. " Nie myliłaś się, w każdym wieku można kogoś poznać, tylko trzeba mieć realne wymagania i nie księżniczkować.

Gość gość
a co to sa realne wymagania?

Gość gość
tak są niewidzialne

Gość gość
Nie każda młoda jest piękna i nie każda po 40tce jest brzydka

Gość gość
Tylko wolnych pośród potencjalnych kandydatów jest ograniczona ilość.

Gość gość
musicie się malować to będzie was widać

Gość gość
Kilka dni temu twierdził bym, że to niemożliwe, a jednak zawróciła mi w głowie 47 latka! Ładna, wyglądana, pewną siebie, zadbana, inteligentna, odważna, muzykalna... Ma tylko jedną wadę - gryzie w tańcu !!!

Gość gość
chciałbym taką 45+

Gość gość
ona ma zablokowane nicki xMietek i czterdziecha co ma pecha,dlatego pewnie nie pisze.Jeszcze pod innymi,ale teraz nie pamietam. Ale pisala na netkobiety pod roznymi nickami np indianskielato.Bana dostala.

Gość gość
Może ma zablokowane inne niki,co nie szkodzi jej i tak pisać na forum jako gość albo jako inny nik. Pamiętam co pisała.Tylko się mylila.Nie stała się nagle niewidzialna czy raczej przezroczysta jak twierdziła po 40stce Ale była przezroczysta i po 30.A nawet wcześniej bo jako 20latka też była niezauważona.Wiek tu akurat nie grał roli.Jakby miała całe życie branie a po 40stce nie,to zgoda.

Gość gość
Kobieta po 40 . W takiej kobiecie raczej nikt już się zabuja chyba że jakiś dziadek po 60 - 80 lat

Gość gość
To samo można powiedzieć o panach po 40. Znam kilku panów w takim wieku i jakoś nie widzę, żeby mieli powodzenie u kobiet, chociaż niczego im nie brakuje.

Gość gość
Prawda jest taka, że kobieta atrakcyjna, ładna, zawsze sobie kogoś znajdzie, nieważne czy ma 20 czy 60 lat. Te brzydkie też sobie kogoś znajdują jesli mają fajny charakter (albo są bogate :P)

Gość gość
Im jestem starsza tym seksowniejsza. jeżeli dbasz o siebie, uśmiechasz się i przede wszystkim kochasz siebie to innym również się spodobasz :)

Gość gość
No,zeby ten xMietek jako ta rzeczona czterdziechacomapecha pisal,bo ma taki klopt iz nikt jej nie chce.Ale to byl troll,bo gdzie indziej pisala,ze sie leczy psychiatrycznie,siedzi w domu i pisze,pisze. Ale byla agresywna,kazdy pamieta i jej nick zablokowali,inne tez. Pewnie,ze gdzies tam wali posty z goscia,ale raczej nie na regularnym temacie swoim tylko z doskoku.Ja sie wyczuwa po stylu z daleka.

Gość gość
13:52 Ujjj słabe,słabe :D

Gość Silene
To wszystko zależy od kobiety. Pracuję głównie z kobietami w tym samym miejscu od 12 lat, nie ma zbyt dużej rotacji pracowników i sobie obserwuję. I mam cały przekrój. Kobiety które wcale nie są bardzo szczupłe, nie jakoś zabójczo piękne i nie były takie te 12 lat temu, z teraz są po 40 miały i mają powodzenie. Są takie które rzeczywiście z wiekiem jakoś straciły na atrakcyjności i o ile 10 lat temu miały to powidzenie, teraz je straciły. Są takie, co rzeczywiście po 40tce stały sie jakby atrakcyjniejsze, takie bardziej wyluzowane, pewniejsze siebie, a to przyciąga uwagę mężczyzn. Ale są i takie co były i są nadal bardzo atrakcyjne i powodzenia wcale nie mają. Tak jakby mężczyźni orbitowali wokół nich, ale żaden nie miał odwagi podejść bliżej. Wszystko zależy od kobiety.

Gość gość
Zawsze szczery to było do mnie czy koło mnie?

Gość gość
zawsze szczery to zgorzkniała kobieta omijam od dawna jej wpisy ja czasem chcialabym być niewidzialna a mam więcej niz 40

Gość gość
Ooo,iftar,i Rucia,i indianskie lato-to juz było haha.Jak szybko się odnalazłas czetrdziecho pod nickiem iftar!