Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyglada szpara po 3 porodach naturalnych

Polecane posty

Gość gość

kobiet nie pytam bo i tak napisza ze ciasna..... ba nawet mąz sie zapiera ze taka jak u dziewicy heheh sa jacys faceci ktorzy zapinaja takiego kalosza ?

Gość gość
Powinienes wiedziec. przeciez cie stado imigrantow rooha kazdego dnia :D

Gość gość
po co ta agresja . grzecznie pytam z czystej ciekawosci. szwagra zonka urodziła własnie 3 dziecko naturalnie i tak sie zastanawiałem .

Gość gość
moja z zewnątrz wygląda tak jak przed porodami, a w środku jest nawet ciaśniejsza :D:D:D

Gość gość
mhm, dzieiom opowiadaj te bajki. wpiszcie se w necie luzna pochwa po dwóch porodach. zobaczycie co pisza laski . wiadomo ze jest wyjatek od reguły ale to pewnie żadkosc jak pełnoletnia dziewica. czemu laski decyduja sie na taka destrukcje pochwy, przeciez zycie erot. musi obrucić sie w gruzy.

Gość gość
maja tak rozciagnieta pochwe ze wlozysz nawet 3 penisy

Gość gość
Jestem ginekologiem. w cipce sa takie faudy ktore po porodzie zostaja wygladzone. Te faldy mozna obejrzec na bardzo znanym filmiku gdzie jest kamera w srodku i facet dochodzi. widac poza akcja te wlasnie faudy. Podczas porodu one sie rozciagaja na dobre i tak zostaje. Podczas porodu pochwa ulega zniszczeniu, peka w wielu miejscach i zszywa sie ja na nowo. Jak to sie wszystko zrosnie i ktos odpowiednio szyl to bedzie sporo ciasniejsza niz przed porodem. Jak ktos zle zszyl to mozna zrobic ponownie plastyke pochwy. Jedno co osobiscie lubilem zawsze w MILFach to ze pochwa jest wygladzona przez brak tych faudow xx no i MILFY zawsze maja fajniejsze cycki

Gość gość
ja to swojej powiedziałem ze ma rodzic przez CC bo poza luzna pochwa to porod naturalny moze skonczyc sie gorszymi sprawami. niedotlenienie dziecka, jak porod ciezki to moze byc potem wypadanie pochwy, chemoroidy, nie trzymanie moczu...

Gość gość
"gość dziś mhm, dzieiom opowiadaj te bajki. wpiszcie se w necie luzna pochwa po dwóch porodach. zobaczycie co pisza laski . wiadomo ze jest wyjatek od reguły ale to pewnie żadkosc jak pełnoletnia dziewica. czemu laski decyduja sie na taka destrukcje pochwy, przeciez zycie erot. musi obrucić sie w gruzy." x wpisz sobie "w płocku wylądowali kosmici" i zobacz, co ludzie piszą w necie;) a pełnoletnia dziewica też nie jest rzadkościa (przez rz a nie ż!). każde ciało jest inne. i trochę dziwne, że interesuje cię wagina twojej szwagierki;)

Gość gość
nie "faudy", ale "fałdy". brak kogo? czego? dopełniacz: "fałd", a nie "faudów". wracaj do książek, gimbusie, a nie ginekologa udajesz :)

Gość gość
Urodzilam 3 dzieci i czuje penisa 14 cm mojego faceta..wiadomo ze pochwa nie jest jak u dziewicy ale nie jest tez jak wiadro.

Gość gość
kumpla zona urodziła 3 dzieci naturalnie. mowi ze teraz to jak by wkłądał noge w kalosz.

Gość gość
A mój znajomy wsadzi obie dłonie i zaklaska, he, he...