Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nastrój mojego chłopaka decyduje o moim

Polecane posty

Gość gość

Gdy jest zdenerwowany względem mnie, albo kogoś innego to zawsze bardzo to przeżywam, wpadam w dołek i dostaje nerwobóli. Gdy mieliśmy gorszy okres w związku i były kłótnie (dość agresywne z jego strony) to dostawałam krwotoku z nosa, albo mocnych bólów serca. Gdy jest wesoły to i ja taka Nie potrafie być normalna, gdy on ma gorszy humor. Próbowałam wiele razy i nic, zawsze udziela mi się jego humor. Nigdy z nikim nie miałam czegoś takiego, to mnie męczy. Kochamy się, ale ja nie chce aby jego nastrój decydował o moim. Czy wiecie co mi jest? Jestem psychiczna?

Gość gość
to normalne,jak jakiś domownik ma nerwice to niedługo potem wszyscy,ja już nauczyłam ze spotkania tylko jak on normalnie się zachowuje ,jak zły humorek ma to zajęta jestem,nie mam czasu na nerwy i by tracic energie bo ktoś sam cos musi sobie przerobić,ja nikogo nie obciążam i wymagam tego samego ,mówie o pierdołach bo gdy wielkie tragedie wiadomo wspieram

Gość gość
nie żyjesz swoim życiem i jesteś po prostu od niego uzależniona - żałosne i tyle

Gość gość
gość dziś Dzięki, troche mi ulżyło :) x gość dziś Akurat oboje mamy własne życie, więc Twoja teoria odpada. Chodziło mi o to, że jego nastrój wpływa na mój i nie potrafie temu zaradzić. Może on jest jakimś wampirem emocjonalnym?

Gość gość
nie, moja teoria nie odpada - jesteś od niego uzależniona