Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowanaja

projekt 500zl kością niezgody

Polecane posty

Gość zdegustowanaja

Pracuje z kobietą, która ma 1 dziecko, ja sama mam 2 dzieci i ona przeżyć nie może, że być może dostane 500 zł! Ciągle mi o tym gada, i terenie się tym projektem bardziej niż ja co to niby dostane te pieniądze, ostatnio się mnie zapytała nawet na co ja będę te pieniądze wydawać. Paranoja! Dodam, że ona z mężem mają ok. 6000zl na miesiąc wiec mają się super to o co jej chodzi skoro ja z mężem przy dwójce dzieci tyle nie mamy.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość zdegustowanaja
Rescator ona chce wiedzieć na co ja będę wydawać te pieniądze. Ja w ogóle nie jestem taka przekonana, że oni coś dadzą a ona pewna wszystkiego juz i czy juz wniosek składałam i takie pytania na okrągło. Ja nie jestem winna, że oni takie coś wymyślili ale teraz użeram się z durne zazdrością.

Gość zdegustowanaja
Rescator zapewne wydam te pieniądze na prywatne przedszkole bo przez ich pieprzenie wszystkiego nie ma dla mojego synka miejsca w przedszkolu publicznym :-/

Gość gość
Wzbogacanie się tylko

Gość gość
bez sensu ten projekt w ogole; zamiast tego lepiej daliby na emerytury i obnizyli wiek emerytalny

Gość gość
Chcą pomóc rodzinie to jaki to ma żelazem z emerytura czy wiekiem emerytalnym? Mogliby zrobić darmowe żłobki i przedszkola i tez by pomogli rodzinom.

Gość gość
bo pieprzony rząd zamiast dawać dodatki do wynagrodzenia aby one były w kwocie ponad 5 tys. tak jak w innych krajach to rozdaje za darmo tyle pieniędzy a ludzie zarabiają po 1300 zł,

Gość gość
20.30. Podziękuj Platformie Antyobywatelskiej , która zadłużyła Polskę na bilon zł. Do tego wyprzedała poniżej wartości firmy, zakłady, fabryki, nawet te o znaczeniu strategicznym dla państwa. GDZIE TA KASA??? A teraz piszesz "pieprzony rząd"? Który rzadzi 3 miesiące? Ludziom to nigdy nie dogodzi.. To lepiej było, jak władza łupiła podatkami , podwyźkami, zabierała ulgi? Jak Nowy rząd chce ludziom dac kasę by poprawić demografię , by Polska nie wymierała, by następne pokolenie pracowało na nasze emerytury, to źle.

Gość gość
*bilion zł

Gość gość
Autorko, to jest dobry projekt, a ludzie, którym się powodzi, "martwią się", ze innym rodzinom może się trochę polepszyć. Poza tym, myślę, ze ta kobieta nie jest fanką nowego rządu Zjednoczonej Prawicy. Powiedz jej, by postarała się o drugie dziecko, to teź dostanie.:) Wierzę w ten rząd. Pozdrawiam.

Gość gość
Pieniądze które dostaną rodziny praktycznie w 100% zostaną wydane w Polsce więc polepszy się gospodarka :) a poza tym dzieci i rodziny to przyszłość Polski, to oni będą nas ratować przed islamem.

Gość gość
a ja sie ciesze

Gość gość
Pieniądze zostaną w Polsce być może ale przecież one zostaną też nam polakom zabrane najpierw, poprzez wyższe opłaty w bankach, wyższe opłaty w sklepach itd. itp. Ponadto nie wiem czy samym dzieciom się będzie w tym momencie lepiej powodzić, myślicie, że jak ktoś ma 4 dzieci i jego niemal jedynym zajęciem jest spożywanie alkoholu to teraz nagle zacznie się interesować dziećmi czy po prostu zachleje się już całkiem? Dzieciom te pieniądze nie pomogą.

Gość gość
Pieniądze należą się na każde dziecko!

Gość gość pislamista
na drugie i kolejne! na pierwsze tylko z progiem dochodowym!

Gość gość
A o co ta petycja bo nie rozumiem?