Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panicznie boje sie ciazy

Polecane posty

Gość gość

Moj strach przed ciaza jest ogromny, mam 21 lat i dopiero stracilam dziewictwo. Gdy czasem spoznial mi sie okres dostawalam histerii i wmawialam sobie ze jestem w ciazy, ze pewnie plemniki jakims cudem znalazly sie na bieliznie lub ze moze nie wszystko pamietam z imprezy i z kims spalam. Wiem ze to smieszne dla Was ale dla mnie to straszny problem. Przez to nie potrafie zbudowac normalnego zwiazku

Gość gość
ja miałam kiedyś to samo :) dostawałam histerii. Minie Ci to pewnie. Ja mam prawie 30 kę i juz teraz się tak tego nie obawiam ...ale kiedyś każdy stosunek wiązał się dla mnie ze strachem

Idź po recepte na tabletki antykoncepcyje i przestań się spinać. Ludzie naprawde mają w zyciu problemy. Jak coś ci sie przytrafi to jak sie z tym zmierzysz skoro "tak bardzo przytłaczają sie twoje wyimaginowane lęki"...

jest na to sposób. skoro nie potrafisz sobie poradzić z konsekwencjami seksu to tego nie rób i tyle

Gość gość
Malo pocieszajace :( chcialabym normalnie sie tym cieszyc, a ja po 1 razie prawie plakalam bo tak sie balam. Ehh

Gość gość
Mialam to samo na początku. Teraz nie moge zajść w ciążę... To nie jest takie latwe pamiętaj. Bierz tabletki i bedzie luz

Gość gość
no panic malenia. Dobrze mówi ta wyżej weź tablety i ciesz się młodością

Gość gość
słyszałaś o antykoncepcji? o ginekologach i aptekach?

Gość gość
Tak, wiem co to antykoncepcja tyle ze moja paranoja tego nie ogarnia i zawsze jest "a moze jednak cos nie zadzialalo". A jeszcze jedno, od tabletek antykoncepcyjnych sie tyje?

Gość gość
Ja nie tylam. Jesli sa dobrze dobrane to nic nie bedzie