Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest szansa że znalezienie kochanki ożywi mój związek?

Polecane posty

Gość gość

Czy jest szansa że znalezienie kochanki ożywi mój związek?

Gość gość
Żona już się o mnie nie stara ale może gdy poczuje konkurencję to zmieni swoje zachowanie?

Gość gość
bedziecie mogly w trojkacie

Gość gość
zostańcie swingersami

A może skoro się nie stara to już dała sobie spokój, a Ty dasz jej tylko powód do rozwodu. Dodatkowo będzie on z Twojej winy, więc jak bedzie chciała to skubie Cie ze wszystkiego co masz! Nie tędy droga..

Gość gość
Nawet nie mam co proponować żonie takich zabaw bo ona jest strasznie zacofana w tych sprawach ale kusi mnie by spróbować z inną .

Gość gość
A jakich spraw ?

ja zawsze mówiłam: jak cie kusi to sie skuś. Ale potem nie sikaj za miesiąc na forum, że cie zostawiła i płaczesz.

Gość gość
Ja wiem że to może się źle skończyć ale ile lat można uprawiać seks w kółko tak samo. Żadnych urozmaiceń, żadnych zabaw seksem ... Świętemu już by się znudziło.

To ona sie nie stara czy ty sie nudzisz, bo sie gubię....

Gość ewaZkatowic
a jak się zakochasz...nie jeden tak cwanaiczył a pozniej zonk

Gość gość
Wszystko co zaproponuje to z góry jest na nie. Bo nie wypada, bo jej się nie chce, bo jest zmęczona. Myśli chyba że nie misiek się już starać i ma mnie na własność. Dlatego rozglądam się za inną, żeby zrozumiała że jak się nie postara to mnie straci.

to może wystarczy ze zaczniesz z kimś pisać. Bierz ze sobą telefon do WC, kasuj smsy. Wystarczy, że "wyczuje" nadchodzącą zdradę. Jak na to nie zareaguje to stracone...

Gość gość
Mam taką fajną kumpelę z pracy i czasem sobie poświntuszymy przez telefon ale to nie to samo. Nie wiem ile jeszcze wytrzymam z moją oziębłą babą ale kusi mnie ta koleżanka

Gość gość
"Nie wiem ile jeszcze wytrzymam z moją oziębłą babą ale kusi mnie ta koleżanka " nie badz szmata, kobiety tez maja uczucia..jak ci zle kup sobie szcztuczna pizzte. byloby ci milo jakby kobieta Ccie wykorzystala sexualnie ?

Gość gość
Zona sie nie stara? A Ty w jaki sposob sie starasz? Siedzac w walentynki na kafe i zakladajac taki durny temat? Chcesz ozywienia to ja gdzies zapros, pomoz w obowiazkach jesli mowi ze jest zmeczona, wyjedzcie gdzies na pare dni, zafunduj jej dzien dla urody w SPA. Jak jest taka strasznie zacofana to trzeba bylo sie nie chajtac. Przed slubem pasowala? Pewnie jej nie zaspokajasz. Jak kobiecie dobrze w lozku to sama na Ciebie wejdzie.

Gość gość
takie p********ie, jak ktos kocha to nie zdradzi i tyle ... ludzie poznaja sie latami a pozniej tak to wyglada, kazdy powinien po 40tce sie hajtac

Gość gość
Swingersi się fajnie bawią

Gość gość
Trudno o mądrą odpowiedź na głupie pytanie.