Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analny plugin

Moja kobieta nie lubi w tyłek. To po co mi ona?

Polecane posty

Gość analny plugin

Moja kobieta nie lubi w tyłek, a ja to lubię. Czy jesteśmy niedopasowani? Czy powinienem ją zostawić dla innej, która lubi?

Gość gość
Koniecznie. A najlepiej dla geja pasywnego bo oni to lubią szczególnie.

Gość gość
Zostaw ją jak nie lubi.

Gość gość
Upij i zerżnij w tyłeczek.

Gość gość
Ty lubisz w swój tyłek chyba...

Gość analny plugin
Moja poprzednia kobieta lubiła i już sie przyzwyczaiłem.

Gość gość
gość dziś Koniecznie. A najlepiej dla geja pasywnego bo oni to lubią szczególnie. ] najlepsza i jedyna rada dla ciebie.

Gość gość
A po co Ci anal? Pochwa nie wystarczy? To tylko kilka centymetrów dalej.

Gość gość
Jak nie lubi to nie lubi.Poszukaj takiej ktora lubi.Jestescie niedopasowani,z czasem będzie tylko gorzej,ty będziesz naciskal,ona będzie się bronić.Nic na siłę.Jesli nie możesz zyc bez tego to rozejdzcie sie.

Gość gość
To siedź z tamta co lubila proste hehehe ,po**je*ba**ny***

Gość gość
Moja dobra rada - zostaw ją! Znajdź sobie taką która ochoczo uprawia anal! Może to i płytkie ale to Twoja potrzeba sexualna! Jeśli będziesz ją deprecjonował to i tak znajdziesz sobie taką suke na boku co będzie lubiła w kakao i będziesz tej tępej larwie walił rogi! :)

Gość gość
gość 2015.03.11 widmo_ dziś Na chwile -Wolf, wracajac jeszcze do watku o ktorym wczesniej rozmawialismy, to ja dochodze do wniosku ze panna testowala mnie. Bo celowo wyciagala mnie na spacery wieczorem w miejsca gdzie nikt o zdrowych zmyslach nie spacerowalby z kobieta ktora dodatkowo szczuje ubiorem. Teraz dopiero poskladalem to w calosc. To byl tzw. test na samca alpha. Ty pisales z tego prace tj.o tej tematyce doboru naturalnego. Ja zaslepiony wtedy ta chemia milosci nie widzialem rzeczy takimi jakimi sa i przeciez z gory wiadomo byly, ze ktoras z grupek dresow pijacych alkohol w ciemnej uliczce doczepi sie w koncu do nas I JA BEDE MUSIAL WYKAZAC SIE WTEDY. Mialem trzech przeciwnikow o wzroscie 175-185 tak na oko i wadze 75-90 kg, wiec moje szansy byly z gory skazane na niepowodzenie. (ja 185 i z osiem dyszek wtedy wazylem) Jednego tylko zdolalem uszkodzic tj.najwiekszego tzw.lidera grupki i jak dopadlem drugiego to juz strzaly i kopy dostawalem od trzeciego, a pozniej gleba i butowany bylem gdzie juz nic nie slyszalem. Jezeli to suczysko testowalo mnie w tak niebezpieczny sposob, to nawet nie wziela pod uwage tego, ZE MOGLEM NAWET NOZEM OBERWAC bo czesto osoby z tych grupek nosza przy sobie noz. Czyli miala tak naprawde gdzies moje zycie i zdrowie, a w oczy mowila cos co ja chcialem uslyszec. I teraz najlepsze -jak juz wracalem do zdrowia, to ona oznajmila mi ZE NIE CZUJE SIE PRZY MNIE BEZPIECZNIE i dla niej bylo bez znaczenia ze mialem trzech przeciwnikow zaprawionych w bojach. W jej oczach stracilem totalnie dlatego, ze dalem sie pobic. Kolejna ciekawostka to to, ze od tego momentu jak przegralem w bojce to ona stracila calkowicie ochote na sex tj. JEJ C/I/P/A ZROBILA SIE SUCHA. Czyli w jej oczach bylem niegodnym dostepu do jej krocza. Ty dluzej zyjesz na tym swiecie i co za tym idzie zakladam, ze miales wiecej partnerek kopulacyjnych. Powiedz mi, z kazda kobieta tak jest jak z ta moja byla opisalem ? Bo jak badalem sprawe wsrod znajomych, kolegow, to spotkal ich podobny przypadek gdzie kobieta porzucala faceta ktory przegral w bojce. Ja u tej bylem zdrady jeszcze odkrylem i puszczala sie od momentu jak poleglem w bojce. Zalezy mi bardzo na fachowej odpowiedzi i czy ja sie nie myle w mojej smialej tezie.

Gość gość
Ja mam dwie co noc i obie lubią anal do pelna

Gość gość
zadałeś się z prymitywną suką ,taką wybrałeś pewnie dla cycków bo nie umysłu bo tego nawet nie poznałeś,ja dbam o bezpieczeństwo mojego ,widocznie dla samca alfa pasuje zdzira ,krzyżyk na drogę obu typom i alfom i zdzirkom

Gość gość
a jeśli cie wystawiła to tych trzech powinno ją zgwałcić ,zasłużyła na to

Gość gość
Wyślij ją do zakonu kup lalke w sex shopie i masz anal kiedy chcesz

Gość gość
i pewnie by jej się podobało

Gość gość
asko

Gość gość
Ja bym się dwie minuty nie zastanawiała tylko kopa w dope i wracaj do tamtej . Tamta mu dawala i sie przyzwyczaił.No tez coś.Ale mądrala .Tylko kopa w dope i niech leci z prędkością światła. Przyzwyczaił sie HaHaHa to niech sie odzwyczai . Po co mi taki popapraniec.

Gość gość
a dlaczego lubicie ogladac d**e i sie j***c w d**e?

Gość gość
Widać niepotrzebny jej facet od d**y strony. Znajdź sobie koleżkę z podobnymi preferencjami, a jej daj spokój.

Gość Iczi
jESTES GIEJEM ? masz jakies odchyly analne . Daj anusowi spokoj , on ma co robic . Zaparcia obstrukcje , zylaki , zespol jelita drazliwego . Zwroc wolnosc zonie a sobie wez gieja

Gość gość
Na początku znajomości powinno się o tym rozmawiać, jakie kto ma preferencje seksualne bo potem tak to się kończy. Ja tez nie uznaje anala i otwarcie o tym mówię. Jeśli facet koniecznie musi w tylek to koniec tematu, rozchodzimy się. Żadnemu na to nie pozwolę bo tego nie chce i nikt mnie zmuszał nie będzie.