Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola 448

Jestem kobieta a fascynuje mnie mloda dziewczyna czy to normalne?

Polecane posty

Gość Jola 448

Przyszla do nas pewna mloda stazystka i jest nieprawdopodobnie sliczna. Ma przede wszystkim piekna buzke i nieprawdopodobnie cudny usmiech. Jak sie usmiechnie to kazdy mimowolnie tez sie usmiecha. Wszyscy sie usmiechaja. Ma tez ladne oczka, takie czyste i szczere. Uwielbiam patrzec w nie i rozmawiac z nia. Lubie jak sie niekiedy peszy i opuszcza wzrok. To bardzo ujmujace i nie moge sie oprzec zeby chociaz nie polozyc dloni na jej ramieniu. To blady opis rzeczywistosci. Naprawde trudno wyrazic slowami piekno tej dziewczyny. Ma tez piekne usta ktore musza chyba niebiansko smakowac podczas pocalunku. Ciesze sie, ze ona jest pod moja opieka. Jednoczesnie troche niepokoi mnie ta fascynacja. Gdyby chodzilo o faceta bym zrozumiala ale tu chodzi o druga dziewczyne. Czy takie zachwycanie sie jest aby na pewno w pelni normalne?

Gość Jola 448
Nie dopisalam jeszcze, ze jestem normalna heteroseksualna kobieta i nigdy przenigdy wczesniej nie fascynowalam sie osobami tej samej plci. Nigdy mnie nie interesowaly takie rzeczy. Umawialam sie zawsze z facetami i tylko z facetem widze swa przyszlosc.

Może nie jesteś do końca hetero i dopiero ta jedna obudziła w tobie prawdziwą naturę? Wydaje mi się, że chwilowe fascynacje są normalne. Swego czasu też przeżywałam dziwne uczucia w stosunku do dwóch takich kobiet. Ale nigdy do niczego nie doszło, po prostu po jakimś czasie przeszło ;) Czasem fascynują nas chartzmatyczni i piękni ludzie niezależnie od płci i wieku.

Gość gość
zdarza się - ja jestem po 30 i też się zabujałam jak wariatka. Nic z tego nie będzie i wierz mi, że nie miałam nigdy takiego cierpienia z powodu jakiegoś faceta :( - dobrze radzę, póki to tylko "zauroczenie" - uciekaj i nie rób sobie nadziei, bo jak się zabujasz na dobre to będziesz miała gehennę ...

Gość gość
Sa ludzie piekni i pociagajacy dla obydwu plci. Taki urok mial zmarly David Bovie. Piekno zachwyca zawsze, bez wzgledu na plac i orientacje seksualna. Ja mam 28 lat,jestem szczesliwa mezatka i nie widze nic zlego w podziwianiu pieknej kobiety. Nie przejmuj sie :-)

Gość gość
to dotyczy 9 przykazania z dekalogu .

Gość gość
To stary temat po co się udzielacie