Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtakikoleś

Czy przyznać się żonie do zdrady ?

Polecane posty

Gość gość
Powiedz jej, większość lasek się nie szanuje i wybacza zdrady, będziesz miał czyste sumienie ;)

Gość gość
Jeśli chcesz poznac jej reakcje jak to powiesz to napisz do mojej wróżki Sofii. Ona Cie doradzi, powie jak zachowa się zona i czy warto sie przyznawać. Sofii jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jesli chcesz to ratować to nic nie mow.

Gość gość
Widać z wpisów, że ludzie chętnie żyją w zakłamaniu,braku szacunku do siebie nie mówiąc już o miłości o którą to tak zapewniali biorąc ślub. Żal mi was a szczególnie tych , którzy namawiają do życia w kłamstwie. Skoro osoba zdradzająca dokonała wyboru zdrady niech da również partnerce możliwość wyboru. Jak było się odważnym zdradzić pokaż twarz jako mężczyzna i zmierz się z problemem. Żal mi was słabeusze, gnidy, zgnilizno ludzkości. Tufuu nie zasługujecie nawet na piekło.

Gość gość
ja raz powiedziałam ,gdy mnie zaniedbano.i potem były tortury psychiczne na mnie które zniszczyły moje uczucie całkowicie,to nie był ani mąż ani narzeczony,nigdy już nic nie powiem,wolę swiety spokój ,

Gość gość
Autorze wreszcie przyznałeś się żonie ?

Gość gość
Nie

Gość gość
Absolutnie, nie. Chyba, że chcesz się rozstać!

Gość gośćtakikoleś
No i niestety żona dowiedziała się o wszystkim. Chce rozwodu ale ja ją kocham i chcę żeby dała mi szansę żeby naprawić nasz związek. Nie wiem co dalej robić ...

Gość gość
Ja bym się nie przyznała. Przyznałam się w Simsach do zdrady to pomimo dobrych relacji Simka i tak mnie opuściła :(

Gość gość
Zaproś ją na dobrą kolację, kup biżuterię. Baby są głupie i łatwo je zbajerować.

Gość gość
Nie kochasz żony więc daj jej ułożyć sobie życie z kimś kto bardziej na to zasługuje.