Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli facet mnie pragnie i o tym mówi tzn ze mu sie podobam?

Polecane posty

Gość gość

Może to dziwne pytanie, ale zastanawiam sie nad tym bo chociaz jestem atrakcyjna ( a przynajmniej wg innych bo nie mnie oceniac) to on mi jakos nie mowi komplementow, ale mówi za to, ze mnie pragnie, że pożąda, juz spalismy ze soba nie raz, ostatnio powiedział, ze pragnał mnie jak jeszcze nigdy dotad i faktycznie nie dało sie tego ukryc ;) W takim razie sie zastanawiam czy to rownoznaczne ,ze jestem wg niego ładna?

Gość gość
Niekoniecznie. Moze chce tylko seksu.

Gość gość
A facet moze chciec seksu przez dluzszy czas z kobieta ktora mu sie nie podoba fizycznie?

Gość gość
Oczywiscie ze moze.

Gość gość
Roochać mu się chce, pała stoi a ty widać lubisz pieprzenie, bez ceregieli dajesz mu , to co ma mówić? Mówi przecież, że cię pożąda, bo mu się chce i kropka. Jakby walił inną, to by innej mówił, że ją pożąda.

Gość gość
Nie wiem jak twoj ale ja bym nie poszedl do lozka z pasztetem nie jestem masochista :P kobieta z ktora sypiam musi byc niezla laska, a zona to pasztet wiec jej nie tykam tylko zdradzam

Gość gość
Tak desperatko, ciebie chce tylko przeleciec, a potem potulnie wraca do zony. Przeciez wiesz... poxa tym jakby ci nic nie mowil, to jy cie nie zaciagnal do lozka. A tak on sobie ulzy, czasem c***are groszy za to zostawi i ma tania dziwke...

Gość gość
A ty to taki przystojniak, ze kobiety do do ciebie w kolejce stoja.

Gość gość
Podobasz pewnie tak skoro ma z seksu przyjemnosc, ale to nie znaczy ze cos czuje do ciebie. Gadałam troche z kolegami i wiem jaki maja na to punkt widzenia: Facet oddziela seks od uczuc. Potrafi byc w zwiazku z kim kto mu sie nie podoba i nie miec ochoty na seks, dlatego tyle mezatek sie na to skarży, ze maz nie ma ochoty, a jak facet sie z kims chce pieprzyc tzn,ze ta osoba go podnieca, podoba mu sie, ale nie koniecznie wiaze z nia jakies plany :) Faceci są prości jak budowa cepa i nie ma co tu dorabiac sobie jakis ideologii. Raczej tylko desperat pojdzie do lozka z kobieta ktora uwaza za brzydka

Gość gość
Tak samo jak ja bym nie poszla do lozka z facetem ktory mi sie nie podoba. Tylko desperatka by poszla albo dla kasy. A tak to raczej kazdy szuka w lozku przyjemnosci

Gość gość
cy każdy żonaty facet zdradzi jeżeli podoba mu sie jakaś kobieta? nawet jeżeli to żona jego kolegi?

Gość gość
09:36- jeśli żona go juz nie pociaga, a inna kobieta tak to pewnie zdradzi...

Gość gość
Mysle, ze to jednoznaczne pragnie kobiety ktora mu sie podoba, faceci to wzrokowcy :P

Gość gość
mnie podrywa żonaty facet ma fajną żonę, rodzinę kiedyś okazywał sporo zainteresowanie milczałam olewałam teraz ja pokazuję ale delikatnie to on zaczął olewać