Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem okropna :(

Polecane posty

Gość gość

Drodzy forumowicze, zdecydowałam się napisac do was, ponieważ zrobiłam, cos-w mojej opinii- strasznego. Jestem z moim męzczyzną w związku od ponad 5 lat, jestem/byłam.... trudno określić, w miniony weekend rozstaliśmy się w strasznej kłótni, jednak dodam, że wiedzałam, że to rozstanie to tylko chwilowe, jednak.. w sobota poszlam na impreze na która mielismy isc razem, tam pocałowałam się z jego dobrym kumplem...!! Wiem, to jest okropne, to jest straszne, nie umiem na siebie patrzeć w lustrze. Mojego faceta kocham na zabój, nad życie, musze mu o tym powiedzieć, jednak on nigdy mi tego nie wybaczy, czuję to, że na tym definitywnie skończy się nasz związek. On mnie okłamywał wiele razy, o to tez się poklocilismy, ale on nie dopuści do siebie myśli, ze ja mogłam popelnic jakiś blad, bo zawsze bylam w porządku i nigdy go nie zraniłam, wiec wiem, ze jego kłamstwa odejda na boczny tor, w glowie będzie miał tylko mnie i jego........, nie wiem po co to pisze, raczej, żeby się wyzalic, bo jest bardzo ciężko. Wiem, że zaraz będę oceniana, wyzywana, wiem wiem. Zasłuzylam sobie, jednak przez 5 lat związku zawsze bylam szczera, nigdy w zyciu nawet w najmniejszym stopniu nie minelam się z prawda, a teraz? teraz nasza sielanka się skończy, bo po skończonej sesji w czwartek jade mu wszystko powiedzieć.. Zniszcze nasz związek i ich znajomość, ale trzeba wypić przysłowiowe piwo..

Gość gość
dziwny ten wasz związek,te rozstania niby "chwilowe" a on w jakich kwestiach kłamał? on może popełniać błędy a Ty nie? może jednak CI wybaczy,to pocałunek a nie seks

Gość gość
Bezsens. On może kłamać cały czas, oszukiwać, ciągle popełniać błędy, ale Ty musisz być perfekcyjna? A tak poza tym, to przeciez zerwaliście, nie?

Gość gość
on kłamał w różnych sprawach, nie przyznawał się co robił, miał w sumie ma wiele nawyków i nałogow które mi nie odpowiadają, jednak mimo to ja go kocham całego, takim jakim jest..... wierze, że on mi to wybaczy, bo nie przezyje tego

Gość gość
sama nie wiem już co mam o tym myśleć, ja zawsze byłam według niego idealna, zawsze mówił, że na mnie nie zasługuje, a tymczasem ja czuje się tak, jakbym nigdy nie była jego warta po jednym głupim incydencie :(

Gość gość
histeryzujesz bo pocałowałas kogoś a On bezkarnie mogł Ciebie okłamywać?ty masz być idealna a on sobie moze pozwalać na ranienie Ciebie wielokrotne? bo dla mnie oszukiwanie okłamywanie bliskiej osoby jest podłe i obrzydliwe,gorsze od całowania

Gość gość
jak tak na to patrze teraz to też tak uważam, ale wiem, że on tego nie zrozumie, znam go dobrze, wiem, że on tego nie wybaczy mimo, że ja wybaczam stale, wszystko co tylko zrobi.... jutro się dowiem...

Gość gość
to jest cwaniak który nie widzi krzywdy którą wyrządza tobie wielokrotnie tylko czubek własnego nosa,męskie ego zostało urażone,jesli teraz będzie chciał ciebie zostawić nie błagaj go o nic,nie mozesz mu wciąz wybaczać bo on to wykorzystuje

Gość gość
ale co zrobić kiedy się kocha :(

Gość gość
"nie umiem na siebie patrzeć w lustrze" - kiedyś takie zdanie słyszałem, i wiem, że ono określa ludzi słabych, dla których wystarczy jedna chwila zauroczenia, i gotowi są pójść z każdym, niezależnie od płci. przykład z mojego życia:kobieta, z którą byłem 2 lata, tak mówiła, przykład 3 kumpli, którzy tak mówili, kiedy zdradzili swoje żony. przykład kumpla żony, która postawiła mu rogi wyższe niż najwyższy wieżowiec w USA - była z trzema na raz i z nim, udawała niewiniątko. tak więc masz predyspozycje, żeby stać się kolejną zafajdaną ku/re/wką, i jak znam życie taka będziesz.

Gość gość
Widocznie źle znasz życie, bo po jednym zdaniu potrafisz wywnioskować jaka jestem, ale liczyłam się z takimi opiniami, mimo że przez 5 lat nie ucieklam się do nawet najmniejszego kłamstwa, czytasz wybiórczo i tylko to, co Ty uważasz za godne uwagi.

Gość gość
Nic mu nie mów a jak kumpel cos powie to zaprzeczaj że wymyśla bajki. Źle zrobiłaś ale nikt nie jest idealny on też.

Gość gość
A po co ty w ogóle do niego jedziesz skoro zerwaliście? Moze niech on ruszy d**e jesli mu zależy, ale on póki co nie ruszy bo wie ze ty za chwile do niego przylecisz z językiem na wierzchu gotowa przyjąć wszystko na siebie w dodatku z poczuciem winy bo po kłótni i po kłamstwach w chwili zapomnienia dałaś sie pocałować byc może komuś kto traktowałby cie z szacunkiem i troską o ciebie. Za to on wtedy poczuje się kimś będzie mógł to wykorzystywać i karać ciebie przy kazdej okazji. A ty spuścisz głowę i wierna jak pies potulna jak baranek zgodzisz się na wszystko aby tylko pan i władca cie nie zostawił. Bo wtedy panika i histeria.

Gość gość
chce już to mieć wszystko z glowy.. chce to zalatwic jak najszybciej po prostu, nie chce dluzej czekac