Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fru_zel_da

Jaka fryzurka intymna do sauny?

Polecane posty

Gość Fru_zel_da

Zarosłam, jaki mam już busz:( Co tam teraz w modzie?

Gość ogolony h
W saunie wiekszosc jest ogolonych na zero lub paseczek. Coraz wiecej facetow sie goli.

No ja się golę na przykład. Ale tak się zastanawiam, czy nie wyglądam czasem głupio, że z przodu ogolony a kłaki na tyłku. Hm... :-|

Gość gaska be
stary satyr :D :D :D xxx a propo fryzury intymnej to mi sie przypominało ze moj facet dostał jakis czas temu smsa z nieznanego nr o treści: "podetnij wlosy (a ma trochę dłuższe kręcone), wyczyśc buty i wyrzuc ten okropny czerwony sweter, a będzie znośnie" (pech chciał ze kupił sobie sam czerwonokrwisty sweter jakies 2 msce wczesniej i który uwielbia miłością przeogromną). odpisał tylko: "ok. a co proponujesz na fryzurę intymną?" niestety odpowiedzi do dzis sie nie doczekał ;) teraz ilekroc zakłada ten sweter zawsze pytam: co z fryzurą intymną? :D

Gość gośćmaja
W zeszłym roku po wizycie na plaży zaczęłam się golić na zero.

Gość ogolony h
Po wizycie na plazy. Fajnie to napisalas. I co, bylo duzo ogolonych.

@gośćmaja: Dlaczego zaczęłaś się golić po wizycie na plaży? a) Kłaki trochę wystawały? b) Była to plaża nudystów? c) Złapałaś coś we włosy i teraz profilatycznie golisz?

Gość gość
Jakie ty tutaj glupie pytania zadajesz. Walisz sobie konia?

Gość gośćmaja
Zdecydowana większość nawet bardzo młode dziewczyny

Gość ogolony h
No wlasnie tez zauwazylem, nastolatki gola sie na zero, a dziewczyny tak po 20-tce robia sobie rozne wzorki.

Gość gośćmaja
To chyba jest również zależne od kostiumu i noszonej bielizny.

Gość ogolony h
Masz racje, ale w saunie czy na plazy jestes nago, wiec rodzaj bilizny czy kostiumu nie gra roli.

Gość ogolony h
Sorry, bielizny.

Gość gaska be
SS swetra czy fryzury? no i czyjej jeszcze? 😴

Gość gośćmaja
W saunie to tak ale na plaży to oprócz naturystycznej to wskazany jest przynajmniej dół kostiumu. A bielizna no cóż jak się zakłada mini spódniczkę czy sukienkę jeszcze latem to nie ma szans żeby nie błysnąc majtkami.

Gość gaska be
yyyy... jeszcze nigdy nie dał mi tak subtelnie kosza :D :D :D odpowiedz brzmi: nie! :classic_cool: nie pozowle aby ta genderowa zaraz rozniosła sie po swiecie. potem widze w kawiarni, chude, w rurkach w nogami ulozonymi niczym jaworowicz w sprawie dla reportera :O ps lubie ten sweter i uwazam ze wyglada w nim zajebiscie. jak go zakłada zawsze mam ochote sprawdzic jego fryzure intymną :classic_cool:

Gąsko, nie bój się. Moje nogi nie wchodzą w rurki a o ułożeniu ich jak Jaworowicz nie mam co marzyć. Za to na zdjęciu mi zależy, podeślij, proszę.

Gość gaska be
to jest jakas nowa metoda "na sweter"? troche mnie nie bylo tutaj i moze o czyms nie wiem? z czystej ciekawości co zrobisz z ta fotą? zmechacisz? ;)

Gość gość
Co zrobi z fota? Facet chce sie spuscic.

Gość gaska be
ale na sweter czy pod sweter? ss moge przynajmniej sie w niego ubrac bo w przeciwnym razie na mocnego perwersa tu wyjdziesz :( ide dzieki za mila pogawędkę ss ;) 🖐️

Na fotkę nie. Ale gdybym zobaczył ten sweter i sobie taki kupił, to może... Swoją drogą, jak czasem faceta i kobitkę chęć przyciśnie, to już po wszystkim - w co tu się wytrzeć? W gacie - okay ale jak je potem założyć? A taki sweter to ma chyba sporą chłonność, a jak ma fakturę to i nawet za bardzo plam nie będzie widać.

Gość gaska be
:D :D :D ps swojego kiedys przyłapałam jak w posciel sie wyciera. awanture zrobilam ze az pol bloku slyszało!!!!!obiecał poprawe ale ja mu nie wierze. slysznie ss? zdarzylo ci sie to kiedys?

Nie, nigdy mi się to nie zdarzyło. Jeszcze nigdy się nikt aż tak na mnie nie darł, żeby pół bloku słyszało. Poradź mu ode mnie, że firanki są niezłe do tego.

Gość ogolony h
Wiekszosc jest ogolonych, przynajmniej czesciowo.

Gość gość
Zadnych wlosow miedzy nogami.