Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co najbardziej zwraca kobieta uwage w facecie

Polecane posty

Gość gość
A ta kobieta jest tak samo atrakcyjna jak on?

Gość gość
No własnie zapomniałem dopisać, kobieta jest bardziej aktrakcyjna niz on.

Gość gość
zeby i wlosy

Gość gość
Ja zwracam uwagę na zęby,dłonie,paznokcie,głos i wzrost :)

Gość gość
Ja bardzo zwracam uwage na kase. Jak slabo u niego z kasa to won!

Gość tylesłońcawcałymmiescie
Jezeli facet daje mi poczucie bezpieczeństwa. Sprawia, że z mojej twarzy nie schodzi uśmiech i daje to niesamowite uczucie, że jestem dla Niego najpiekniejsza, seksowna i pragnie mnie jak wariat :D wtedy nie ma nic ważniejszego. Nie musi być mega atrakcyjny. "Nie patrz na piękność lecz w serce człowieka bo serce zostaje a piękność ucieka" :)

Gość gość
Dłonie i paznokcie ? Troche dziwne :D Czy to az tak istotne ?

Gość gość
Jak nie ma dobrego zawodu i nie potrafi zarobic pieniedzy to u mnie nie ma szans. Musi potrafic mnie utrzymac i zaspokoic moje zachcianki. Bo ja jestem piekna.

Gość gość
Jesli ma czarne pazury to nara!!!

Gość gość
na twarz i wzrost

Gość gość
A o ile jest atrakcyjniejsza? A Ty dlaczego uważasz, że nie jesteś?

Najważniejsze jest nazewnictwo. Mój kumpel jest z taką migotką, która mówi, że jej facet pracuje w branży samochodowej. Mechanik nie przechodzi jej przez gardło :D

Gość gość
No i co z tego Giaa? Po co ty tu przylazłaś? Napisz coś od siebie a nie obgaduj innych :)

Gość gość
Myśle ze o wiele atrakcyjniesza, nie jestem jakimś tam przymułem oczywiscie, ale chodzi o to czy mam jakaś szanse u niej. Ona wysportowana, cwiczy codziennie, a ja raczej troche to olewam, jestem troche bardziej przy duszy. Jestem z natury troche leniwy, ona studiuje a ja nie na przykład, bo mi sie poprostu nie chce. Dodam jeszcze ze razem pracujemy.

Gość gość
Ty się gia żmija śmiejesz z własnej durnoty? Nie odpowiadaj

Gość gość
Chociaz sam nie pochwalam trolowania to jednak uważam, ze samemu tego tez nie wypada robić, wiec lepiej przemilczeć. Skup sie na temacie, po to został stworzony.

Gość gośćewunia
Na to czy nie wygląda jak recydywista albo drech. Cz wygląda miło i wzbudza zaufanie. Na maniery i głos.

Gość gość
oczy ,włosy i ton głosu czy przyjemny jest ,jesli to działa w dalszej kolejności od dołu do góry jak jest ubrany na koncu weryfikuje całość czy jest idealny i jeśli zauważam mały mankament to mysle sobie że i tak mu to krzywdy nie zrobi bo przecież jest boski -wypowiedz kobiety dojrzalej:)

Gość gość
Nie troluje :) Nie rozumiem tylko dlaczego giaa, która nie wnosi nic swoją osobą, wciska się na siłę na każdy temat(?) Wpadnie z plotami i durnym uśmiechem i jeszcze myśl że jest taka cool :O

Gość gość
Jeśli wykazuje zainteresowanie Tobą to masz szansę.

Gość gość
Ciezko odpowiedziec czy zbudza zaufanie na maniery i głos, głos samemu sobie ciezko osądzić bo slysze go na co dzień, maniery to znaczy co ?

Gość tylesłońcawcałymmiescie
Jestem kobietą dojrzałą i zwracam uwagę na mężczyzn po 40 ;) lubię gdy jest szpakowaty i ogólnie zadbany. Elegancki ale nie do przesady :) Gdy ma ciepłe spojrzenie to tylko na plus u mnie ;)

Gość gość
Po ile macie lat??

Gość gość
Nie wiem czy okazuje zainteresowanie, myśle ze nie, ale ja staram sie również nie okazywać zainteresowania, przynajmiej mi sie tak wydaje. Normalnie gadamy w pracy, ja jestem taki troche zartowniś wiec troche sie wyglupiam, oboje rozmawiamy, na przerwie w pracy. Smiejemy sie itp, czemu zawsze to tak trudno rozpoznać czy jej sie podobam czy nie, ale jak wspomnialem ona jest bardziej atrakcyjna odemnie zdecydowanie. Chce poprostu wiedziec czy jest jakaś szansa zebysmy byli razem, jezeli bym to wiedzial to odrazu bym sie starał, lecz to raczej wiadome ze nie ma to czemu mam sie starać i wlasnie mi sie tak wydaje ze tej szansy nie ma i zastanawiam sie co robić, nie uwazam siebie za kompletnego idiote, czasem robie z siebie głupa lecz w pozytywnym sensie (przynajmiej tak uważam)

Gość gość
up

Gość gość
u

Gość gość
Czy jest opiekuńczy i miły.

Giaa wczoraj Generalnie jest jedna słuszna zasada, której powinno się przestrzegać: ---> Jeżeli stoisz przy lustrze, to Twojej kobiety stojącej za Tobą nie powinno być widać X O, to ludzki przedmiot spełnia ten warunek ;)