Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walentynek nie lubią głównie osoby, które nie mają swojej połówki.

Polecane posty

Gość gość

Są oczywiście pary, które uważają, że to pretensjonalne, ale na ogół za 14 lutym nie przepadają single. A potem jest szczyt hipokryzji, gdy z kimś się związują i kupują ostentacyjnie wielkie serducha.

Gość gość
Ja nie lubie poniewaz to nie jest polskie swieto, denerwuje mnie komercja i straszny tlok w roznych miejscach. Ale sam pretekst do swietowania jest calkie fajny

Gość gość
Wiesz, że właściwie nie ma u nas rdzennych, polskich świąt? Prawie wszystkie są zaszczepione przez katolicyzm.

Gość gość
nie lubię żadnych świąt

Gość gość
No wiem, ale nie mowie, ze to musi byc od razu Kupala, ale cos, co zostalo chocby na przestrzeni ostatnich lat wymyslone w Polsce, a nie przeszczepione z HAMERYKI

Gość gaajowy
no co wy. Walę tynki, to przecież dzień budowlańca je.

Gość gość
Ja jestem w związku i nie lubię Walentynek. Nigdy nie lubiłam.

Gość gość
Po pierwsze to Walentynki nie są z Ameryki tylko z Francji a po drugie czemu niby nie mielibyśmy zaadoptować czegoś tak sympatycznego jak właśnie one :)

Gość gość
Mikołaj w swej grubej, czerwono odzianej postaci został przeszczepiony z Hameryki. A jednak jakoś go akceptujemy bez szemru. Ba! Oprócz świąt, to i pierścionek zaręczynowy został przeszczepiony z Hameryki.

Gość gość
Komercjalizacja Walentynek zaczęła się jednak w Hameryce. Tam też został mocno spopularyzowany symbol serca symetrycznego.

Gość gość
Nie walentynki, tylko dzień chorych na epilepsję. Poza tym to idiotyczne, bo jak się kocha, to kocha się każdego dnia, a nie nagle w walentynki.

Gość gość
Dla mnie to tandeta i komercja... ale co kto lubi. I żeby nie było, jestem szczęśliwie zakochana.

Gość gość
Osoby samotne na ogół nie lubią żadnych świąt, podobno o wiele gorzej znoszą sylwestra niż walentynki - bo te są mało zakorzenione w Polsce i o wiele łatwiej je olać. Ale nie jest to hipokryzja, tylko powiedzmy odmienna reakcja na odmienne warunki. Jak boli cię brzuch to nie masz ochoty na tłusta golonkę na piwie, którą wszamasz ze smakiem innego dnia.