Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zeeelwee

Nagła zmiana zachowania partnera

Polecane posty

Gość Zeeelwee

Witam, razem z moim facetem (nie mężem) staraliśmy się o dziecko, oczywiście moja przyszła teściowa nie akceptuje naszego związku tak jak w wielu przypadkach to bywa ale dobra tam, problem jest w tym ze ona; 1. Dzwoni 4x dziennie 2. Wypytuje o wszystko zwłaszcza o rzeczy które jej nie dotyczą. 3. Próbuje wychowywać nasza córeczke za nas 4. Stara się nas uzależnić od siebie. 5. Wymagania typy macie przyjechać na weekend są w jej przypadku ok. Ja jednak uważam ze jeśli ma się rodzinę to się jedzie do teściowej w niedziele na obiad ale mój Mężczyzna jest na TAK i jego zdanie jest nie podważalNe. Jest moim drugim partnerem. I nagle szukałam w historii na komputerze zamówienia i znalazłam coś w tym stylu " starania się o dziecko z małym prawdopodobieństwem płodności " hmm mieszkamy sami, a skoro ja na to nie wychodziłam to on. Nie zdradziłam go nigdy czy on sądzi ze nasza córka nie jest jego. W seksie tez Wszystko jest sprowadzane do postaci raz na miesiąc, ponieważ to ON ma miliony wymówek. Co mam zrobić zabrać go dziś wieczorem po pracy na poważną rozmowę?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować