Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaler chicago

Poznam tradycjonalną kobiete w średnim wiek USA

Polecane posty

Gość kawaler chicago

Jestem spokojnym kawalerem w średnim wieku (40-50) bez nałogów ( nie pije nie pale nie imprezuje ), przystojny, nie łysy, nie z brzuchem, wyglądający na sporo mniej niż swój wiek. Interesuje mnie tradycjonalna kobieta w średnim wieku, na przyjaź, być może stały związek lub coś więcej. Może być w USA lub w Polsce. Poznajmy się i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tylko poważne oferty.

Gość gość
rzeczywiscie usredniony ten wiek,40-50 hihi. Kto to jest kobieta tradycjonalna?

Gość kawaler chicago
Tradycjonalna to taka dla której ważniejszy jest dom i rodzina a nie kariera i biznesy.

Gość gość
Chcesz założyć rodzinę? Czy szukasz partnerki?

Gość gość
hej moim pragnieniem jest przeniesc sie do usa obecnie mieszkam w uk , pozdrawiam pana karolina

Gość kawaler chicago
gość wczoraj Chcesz założyć rodzinę? Czy szukasz partnerki? xxxx chce poznac fajna kobiete i wtedy zobaczymy co dalej

Gość kawaler chicago
gość wczoraj hej moim pragnieniem jest przeniesc sie do usa obecnie mieszkam w uk , pozdrawiam pana karolina xxxxx jakie masz plany Karolina? Interesuje Cie spokojny facet?

Gość gość
hi nie przeszkadza mi czy ma pan facebooka albo emaila? pozdrawiam karolina

Gość gość
aha czy mozna wiedziec ile pan ma lat i czy nie przeszkadza panu wiek partnerki?

Gość kawaler chicago
gość 2016.02.11 xxxx nie używam facebook ani innych "social networks" email moge podać jeżeli faktycznie chcesz się skontaktować. Oczywiście nie interesuje mnie związek czysto "papierowy", ale coś więcej. gość 2016.02.11 xxxx 46 dokładnie, ale wyglądam na sporo mniej. Wiek partnerki czy mi przeszkadza? O jakim wieku mowa?

Gość gość
Kobieta tradycjonalna to taka, ktora sprzata syf po panu i wladcy, gotuje mu obiadki i podaje pod nos, robi sniadanka, kolacje, toleruje jego pijanstwo w weekendy, albo codzinnie na jedna noge i d******py mimo 1 minutowej gry wstepnej i jakiegos mietoszenia cyckow... Kolejny facecik, ktory jest kaleka, ktorego obslugiwala mamusia, zabraklo mamusi, a i zakisic ogora sie tez gdzies chce, to szuka naiwniary, stary, leniwy dziad...

Gość gość
czy moze pan mi podac tego emaila ? karolina

Gość kawaler chicago
adres do korespondencji: razdwatrzy@mail.com