Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

forum zniszczyło moja wiarę w czlowieka

Polecane posty

Gość gość

forum zniszczyło moja wiarę w czlowieka

Gość gość
tyle tu nienawiści, zazdrości i w ogóle syfuu o choooy tu chodzi?. Smutne

Gość gość
Moją też.

Gość gość
Nie traktuj poważnie forum. Dużo tu ludzi którzy mają za zadanie podsycać kłótnie, moze nawet im za to płacą. Ja też jak za długo tu siedzę to się lekko załamuję, zero życzliwości, ocenianie, obmawianie. Stereotypy o każdym, o dziewicach o kawalerach, jeśli nie rozbisz tego czy tamtego to jesteś nienormalny, jak nie byłeś w związku to nie będziesz bo jesteś gorszy. Traktuj z dystansem forum i naucz się odsiewać normalnych ludzi od furiatów wariatów.

Gość gość
Bo czlowiek jest z natury zly i trzeba sie postarac zeby byc dobrym.

Gość gość
ogólnie chodzi nawet o ludzkość.. Polaczki to gorszy sort człowieka chyba.. widać po eksperymentach społecznych.. Pisowskie babka idzie chodnikiem mija dziecko bez kurtki na lawce siedzace i sie pyta " nie za gorcą ci" nie zatrzymując się nawet

Gość gość
:( czy to na forum czy na ulicy widac takie zachowania

Gość gość
Ja się już nie przejmuję takimi pierdołami,co jakiś psychol tutaj pisze.Taka kanalia jedna z drugą nic więcej ni ma z życia,tyle co se w necie pohejci i pobluzga to jej.Czym większy hejter na forum to w życiu nieudacznik i głupia pierdoła bez pomysłu na życie

Gość gość
E tam,kozak w necie.pi...a w świecie:-P

Gość gość
Za to gdzie indziej jest lepiej, Niemcy patrzą sobie jak ich kobiety są molestowane, gwałcone, okradane i nawet policja się przypatruje i nic nie robi. polaczkiem to ty dziewczynko jesteś, bo najgorszy sort człowieka to ten co sra we własne gniazdo.

Gość gość
Taka kanalia jedna z drugą nic więcej ni ma z życia,tyle co se w necie pohejci i pobluzga to jej.Czym większy hejter na forum to w życiu nieudacznik i głupia pierdoła x hehehe i o to mamy tych kulturalnych i dobrych, właśnie przez takie osoby to forum jest jakie jest i ty również bierzesz w tym czynny udział.

Gość gość
Moralista się znalazł a kanarka w domu masz?

Gość gość
😴 właśnie... czyli kazdy Polak sra :(... niech pi3rtolną jakas atomówkę i skonczy sie ludzie przestana sie krzywdzic.. chyba ze iluś przezyje to dopiero w tej anarchii zacznie sie prawdziwa krzywda :(

Gość gość
ja się nie poniżę do tego,żeby byle komu odpowiadać na zaczepki

Gość gość
mnie tu pomogli,na kłopotliwą plamę i farbowanie włosów jak wyszło nie tak

Gość gość
ludzie sa rozni

Gość gość
srać w swoje gniazdo a wyrazac opinie na temat Polaków to różnica, jada tego twrce tej platformy na paradzie, bo nie potrafia sie smiac z wlasnego bledu czyli wybrania wariata i jego partii

Gość gość
Rydzyk tak czy siak 20 baniek dostanie a te pieniadze mogly isc na pomoc potrzebujacym nie ojcu tadeuszowi :(

Gość gość
Nie pisz z dupkiem,co przepisuje cudze posty i durnie komentuje,po chooj:-P

Gość gość
A po co wypowiada się w takim temacie platformers? Co cię interesuje jakiś tam Rydzyk, co cię interesuje to jak ktoś zareagował na żart jakiegoś Niemca, lepiej byłoby jakby każdy zajął się samym sobą, a nie wiecznie krytykował wszystko i wszystkich dookoła, bo to jest najgorsza przywara na tym forum i ogólnie w internecie. Ludzie nie mają własnego życia, więc krytykują życie innych.

Gość gość
wlasnie o to chodzi nie maja zycia i wierzaw chore przekonania, ktoś manipuluje a inni łykają jak pelikany :( waląc sie po pyskach obrzucajac gonwem