Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dziś zaczynam chodzić bez majtek czy mi wypada w tym wieku

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze 27 lat ;) Ktoś się przyłącza? Kiedyś nie chodziłam przez rok ale potem zakładałam coraz częściej i tak trwam. Uwielbiam bieliznę ale nie trzeba w niej chodzić non stop. ULALA

Gość gość
Mamuska bez majtek :o gdzie bedziesz chodzic???

Gość gość
Nie jestem mamą wiec spoko na placu zabaw mnie nie zauważysz. Spoko mam wybór. Nie siedzę w domu jak ty: - praca. - spacer -miasto - impreza - inne wyjścia - sklep - urząd GDZIE się da. W końcu naga nie będe :D Na razie siedzę tak przed kompem. Fajnie jest. Spróbuj.

Gość gość
ale o co chodzi że bez majtek? spodnie zakładasz na gołą doope tyle że bez majtek? też mi coś... chyba że chodzi ci o chodzenie na golasa po domu albo o chodzenie w sukienkach/spódniczkach bez majtek no ale tak to raczej zimą na dwór nie wyjdziesz przecież bo by ci pipe odmroziło

Gość gość
ej że się wtrącę jaką ty masz zimę w PL? Gdzie ? Wczoraj u mnie było 11 stopni. Wiosną już pachnie. Eh, oby zima już nie wróciła. Co do spódnic. U nas w Krakowie, na imprezki do klubów już od tygodni chodzimy w kieckach. Cóż to za problem pończochy - kurtka, chwila w taxi alb w aucie i do klubu. Czy laski mają majtki. Nie wiem, bom nie facet ale ja mam. Jeszcze. :D

Gość gość
To już taka bieda w tym kraju,że już nawet ludzi na majtki nie stać.Jak ktoś najniższą krajową 1240na rękę zarabia to pewnie majtki ubiera jak ma okres:-(

Gość gość
Lepiej kupcie se majtki,bo gwałcicielom będzie łatwo

Gość gość
chyba wiem o co chodzi,czekasz na przystojnych Syryjczyków i innych.To miłe z twojej strony:-D

Gość kloszard_szybki
wiem o co biega, gdy na dworcu centralnym przeszukuję pojemniki ze śmieciami to czasem zerkam na piękne i zadbane kobiety z gołymi nogami i tylko w kozaczkach , w płaszczu albo w kurtce aż chce się podejść do kobiety i poprosić : daj szluga kobieto albo na szluga , podobno w tym roku będzie taka moda, że kobiety będą z gołymi nogami śmigać w bardzo krótkich sukienkach bez żadnej bielizny a zamiast majtek będzie widoczny zjawiskowo piękny boberek