Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość smutna

Potrzebuję porady..

Polecane posty

Gość gość smutna

Hej. Chłopak ostanio, nie wprost ale uświadomił mi że jestem kiepska w łóżku.. Zaczęłam od nie dawna, pierwszy raz miałam styczność z penisem i wgl.. Nie wiem co i jak powinnam robić żen=by było mu dobrze.. Powiedział że go zniechęcam bo jak on sie rozbiera czy coś to ja sb tylko leże.. Nwm co robić.. Złąpałąm przez to doła.. A może powinnam sb odpuścić bo nigdy nb taka jak on chce.. :(

Gość gość
smutna, po pierwsze chłopak powienien Ci wytłumaczyć czego oczekuje, bo każdy ma inne potrzeby i oczekiwania, po drugie, powinniście się wszystkiego nauczyć sami, a on powinien cieszyć się, że możecie się wspólnie dograć, wyrobić swoje ulubione zachowania. Robi się to przez rozmowę, pokazywanie, pytanie, odpowiadanie, a nie przez sugerowanie, że ktoś jest kiepski. jeżeli mu na Tobie zależy, to powinien być dla Ciebie łagodny w tej kwestii. Lepiej, żebyś umiała robić od razu wszystko profesjonalnie? wtedy musiałabyś mieć spore doświadczenie, co nie każdy facet jest w stanie zaakceptować. jeżeli chcesz zobaczyć co i jak faceci lubią poczytaj na ten temat, możesz podejrzeć też filmy.

Gość gość
a przede wszystkim musisz sama siebie akceptować, być pewna siebie i czuć, że jesteś dla niego sexi. Nie musisz mieć doskonałego ciała, żeby być dla niego podniecajaca, skoro jest z Tobą to znaczy, że mu się podobasz i to wystarczy. Nie zniechęcaj się. Zrób coś dla niego, ale też oczekuj.

Gość gość smutna
koledzy moi mnie nauczyli , że chłopak lubi lody , wiec on gdy zaproponował , że pojdziemy na lody to ja go do parku w krzaki i zaraz mu zdarłam spodnie. jeszcze żle? nawet połknęłam aż się zakrztusiłam