Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój drogi

Polecane posty

Gość gość

Czas, żebys sobie to uświadomił. Nie mówię tego przez emocje, od początku obiektywnie Cię ocenialam. To jakiś komediodramat, sama nie mogę uwierzyć w ta sytuację, nie wiem co mi odwalilo,naprawdę, nie wiem. Leży mi to na sercu a więc: Nigdy nic do Ciebie nie czułam, kiedy usmiechales sie do mnie, tez to robilam ale w srodku sie krzywilam i kontrolowalam swój wyraz twarzy, wyobrażając sobie coś fajnego(co, a raczej kogo to już moja słodka tajemnica). W środku śmiałam się z Ciebie, a nie do Ciebie. Ciągle myślałam, jaki to jesteś nieatrakcyjny i na swój sposob...upośledzonych. wiesz, ja lubię ludzi którzy coś sobą prezentują. Ty oprócz wielkiego ego nie masz nic... A kiedy mówiłeś do mnie tym swoim babskim glosem, modlilam sie zebys już skonczyl, i wspolczulam twojej przyszłej żonie. Ty myślisz, ze jesteś taki fajny i dlatego żadnych cie nie chce. Nie, jesteś jesteś błędzie. Twoj babski głos Cię dyskwalifikuje, tak jak i niski wzrost, zaniedbane ciało i gejowski ubiór. Jesteś po prostu brzydki i aseksualny ale to nie jest najgorsze. Troszkę mi wstyd, bo nigdy z nikogo nie nabijalam się nawet tam w srodku... nigdy... byłeś pierwsza osoba. Kiedy wyznales mi miłość , modlilam się zebys to zmienił, na miłość braterską czy inna... po prostu na sam widok parskalam śmiechem i tak ciężko było to ukryć, a kiedy odzywales się do mnie to już w ogole. To już wiesz, dlaczego byłam taka radosna. I Ty się przystawiasz do kobiet... zmień płeć albo idź do zakonu... naprawdę dbam o twoją psychikę.

Gość gość
Hmm.. ilez bledow...;)to wina smartfona;)sorry.

Gość gość
Brałaś dzisiaj leki ?

Gość gość
jak osobnik ma na imię albo ile lat bo nie wiadomo do kogo myśląca inaczej autorko

Gość gość
Wiem ze to zle ale cóż. Jestem w pełni zdrowa więc nie muszę brać:)

Gość gość
Zalecana podwójna dawka leku. Jesteś żałosna :(

Gość gość
Ludzie!!!idźcie juz spać na czele z autorka tej głupoty .:D

Gość gość
Mowie wam dziewczyny, tez byscie sie usmialy. Probowalam szukac w nim zalet ale on naprawde ich nie ma. Gdyby nie mial takiego ego, to moze bylby do zniesienia .

Gość gość
Pisać umiesz. na kafe.

Gość gość
Po co mi leki? To nie ja jestem żałosna... wiem że on nie ma na to wpływu (tzn.na ego moze i ma ale nie widzi tego) i trochę mi przykro, ale nie jakoś szczególnie.

Gość gość
Mówić tez umiem, powiedziałam mu to ale w skróconej wersji (ten babski głos i ogólna beznadziejnosc oszczedzilam, zeby nie wpadl w depresje).

Gość gość
Jaki to babski głos?

Gość gość
KIEDY YZNALEM CI MILOSC DEBILKO

Gość gość
Olał autorke buhahaha :]

Gość gość
Ja go olalam bo już miałam dosyć, na siłę nie da rady przekonać się do człowieka. Nie wiedziałam ze można czuć taką niechęć czy wręcz agresję, może to przez to wyznanie....

Gość gość
Ty wiesz kiedy, a jeśli nie wiesz to nie Ty.