Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z Was tak ma?

Polecane posty

Gość gość

Jest takie powiedzenie: "krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje". W moim przypadku to się nie sprawdza, choć wiadomo, że znajomi mnie o to podejrzewają. A prawda jest taka, że uwielbiam rozmawiać o seksie (mój fetysz) i dużo się bzykać. Gdybym miał częściej różne partnerki, to mógłbym kilka razy dziennie (no może z jakimiś krótkimi okresami przerwy, nie jestem robotem, a są różne okresy w życiu), bo jak wiadomo urozmaicenie zwiększa libido.

Gość gość
Nikt?

Gość erotomanka z piwnicy
Ja. :)

Gość gość
Nie ważna jest ilość, tylko jakość... co z tego że dużo gadasz i dużo możesz, jak być może jesteś kiepski. Znałam takiego co lubił się przechwalać jaki to on wspaniały, koleżanka dała się na to złapać i była bardzo rozczarowana.

Gość gość
10:48 Masz na myśli Androgena?

Gość gość4imp
Ale moze on ma "dar seksualny". Niektorzy tak juz maja. ;)

Gość gość
Może to jest szerokie i głębokie, ludzie różne brednie w necie wypisują, a życie to weryfikuje, bo każdy ma zbyt wysokie mniemanie o sobie.

Gość gość
10:48, uwielbiam seks i moje partnerki były zadowolone, a obecna też. Oczywiście nikt z Was tego nie ma jak zweryfikować. Jednak to, że cały czas staram się uczyć w tej dziedzinie i stawiać ponad wszystko zadowolenie i orgazmy kobiet, może coś powiedzieć w tej kwestii, że jakość się liczy. Wolę nie mieć żadnego orgazmu, jeśli wiem, że partnerka ma problem z dojściem. W takim przypadku wolę przerwać seks i poczekać na dogodny moment (lub zmienić technikę), niż sam dojść, i mieć poczucie, że miałem słaby seks (bo partnerka nie doszła, a ja miałem seks jak masturbacja). Mam 100 razy silniejszy orgazm jak widzę jak partnerka dochodzi.

Gość gość
...a najlepiej jak dojdzie kilka razy, a potem dopiero ja. Mmmm, uwielbiam tak!

Gość gość
I co? I masz nadzieję że ta autoreklama sprawi że znajdzie się chętna i naiwna idiotka, która ci uwierzy i którą będziesz mógł zaliczyć?

Gość gość
Nie liczę na to, bo tutaj w 99% przypadków są chętne, ale na kontakt tylko wirtualny.

Gość gość
A nawet jakby się jakaś ładna i chętna kobieta znalazła, to nie jestem tak zdesperowany, żeby dojeżdżać na seks do innego miasta. Trafić na ładną, chętną i z tego samego miasta to cud. :)