Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o ludziach, ktorzy pozbywają się psa jak rodzi im się dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiedząc jeszcze czy będzie uczulone czy nie ( uczulen na sierść zwierzęca ma około 17 procent dzieci,wiec ryzyko uczulenia jest tylko 17 procent) Więc pozbywają się go dlatego ze tak sa przejęci przyjściem na świat dziecka, ze stary przyjaciel staje się już dla nich nic nie znaczącym zbednym smieciem

Gość gość
tacy to za jakiś czas mogą się pozbyć tego dziecka

Gość gość
to chyba rzadki przypadek i b. swiadczacy o wypaczonym charakterze.nie wszyscy tak robia,widze na ulicy troche matek z wozkiem i psem na smyczy.niektorzy biora do domu psa wlasnie jak sie dziecko urodzi, zeby miec odskocznie od wrzeszczacego bachora ktory stale czegos chce(sorry za wyrazenie, ale tak jest), zeby dziecko sie uczylo szacunku do zwierzat itp.

Gość gość
Myślę, że rodzicami też będą ..ujowymi :O Oraz że nie powinni utrwalać w przyrodzie swoich zy****ych genów :O

Gość gość
Bbbardzo nie lubię takich ludzi

Gość gość
A sa tacy? Ja osobiscie nie znam nikogo takiego ale jezeli sa to nie nalezy nazywac ich ludzmi.

Gość gość
I oceniam ludzi przez pryzmat tego jaki maja stosunek do zwierząt. Nie kumpluje się z nikim kto nie lubi zwierzat

Gość gośćj
Znam takich , masakra, pies był traktowany po krolewsku, dziecko się urodziło, a pies do kojca, tak już jest 7 lat, piesek wypuszczony z tego więzienia dosłownie dwa razy w roku, szlag mnie trafią jak o Tym pomyślę !

Gość gość
że kochają dziecko bardziej niż psa

Gość gość
Po co komu dzieci?Z dwojga złego lepszy pies:-P

Gość gość
takie parszywce to nikogo nie kochają,zrobią sobie dziecko za 500zł.Jakby za psa płacili to za chwilę schroniska puste

Gość gość
9.48 a uważasz,że ci co mają psy to nie kochają swoich dzieci? zaraz wam wyślę linka bardzo biednego porzuconego pieska, właśnie dlatego ,że urodziło się dziecko, właśnie jak zobaczyłam to ogłoszenie, napisałam ten temat na kafe, więc nie mówcie mi że nie ma takich ludzi,zaraz wam to udowodnię ,że są

Gość gość
i co sądzicie o ludziach, którzy oddali jak niepotrzebnego śmiecia tego biednego pieska?

Gość gość
No my tak zrobiliśmy..zrobił się zazdrosny, potrafil ugryźć (a przed tem taki nie był) potrafił z kosza wygrzebać pampersa.. Nie miałam już na niego siły,wyszedł na dwór aby się załatwić to nie zrobił a przyszedł do domu,to mi narobił, to go wydaliśmy...i nie żałuję

Gość gość
co za kretynka z ciebie, kosze się chowa, a pozatym niezła z ciebie pani domu co do kosza wywala osrane pampersy zamiast od razu wyrzucić, tacy jak ty nie powinni nigdy mieć ani dzieci ani zwierząt

Gość gość
biedny Tobi, uważam ,że są egoistami

Gość gość
upu

Psa trzeba wychować, żeby na dziecko zareagował odpowiednio i później trzeba mieć na niego oko, żeby korygować jego zachowanie. A jak ktoś nie umie wychować psa, to jak niby sobie wyobraża rodzicielstwo? Też się dziecka pozbędziecie, jak zacznie sprawiać problemy?

Gość gość
Zalezy. Jesli oddaja w dobre rece np do rodzicow to okej. Nie przesadzajcie.

Gość gość
no nie wiem czy tak oky. Przecież pies przywiązuje się do właścicieli, do miejsca w którym przebywa, śpi, bawi się , w którym ma swoje miski, psy też tęsknią i czują

Gość gość
poza tym wątpie by te niechciane zwierzaki były oddawane do osób im znanych, w większości są oddawane zupełnie obcym, do schronisk albo wyrzucane na ulice

Gość geliiiiiiiiiiiiiii
To jeszcze nic mam znajomą ,ktora chciala oddac kota ktorego miala kilka lat ze wzgledu na to, ze facet sie do niej wprowadzil :P Kot byl bardzo spokojny i przyjazny

Gość geliiiiiiiiiiiiiii
A czy go w koncu oddała to nie wiem, ale szukała kogos kto go wezmie, np ja, tyle ,ze ja juz mam kota i psa, ja bym nie oddala zwierzecia tylko dlatego, ze facet ma taki kaprys :O

Nigdy tego nie zrozumiem.Ja zawsze od pierwszych dni żyłam obok zwierzaków i nic mi się jakoś nie stało,moim rówieśnikom i ich dzieciaczkom również.Przecież kiedyś matki nawet rodziły w stajniach czy gdzieś na polu i co?Bobasy były zdrowe jak nigdy.Teraz tylko matki szaleją i panikują na każdym kroku a później dzieciak co chwilę choruje jak na przykład córeczka koleżanki...Nigdy w życiu nie pozbędę się z domu zwierzaków jak zajdę w ciążę i urodzę :). Mam takich sąsiadów,którzy psy wymieniają jak torebkę co miesiąc bo w danym czasie jest już co innego modne w sensie rasy..To jest dopiero straszne! :O

Gość gość
egoiści i hipokryci