Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAMY KONIEC MARCA 2016

Polecane posty

Gość gość

Hej. Sa tu jakies kobietki ktore maja termin okolo swiat wielkanocnych?:)

Gość gość
Ja mam termin na koniec marca:-)

Gość gość
Ana kiedy masz termin?

Gość gość

Gość Agość
Ja mam termin na 29 marca, aktualnie 33 tydzień ciąży.

Gość gość
Ja mam termin na 23 marca. Jak samopoczucie?:)

Gość Agość
Ciężko:) Brzuszek ciągnie i stawia się co chwilę. Ostatnio nie dałam rady nawet zrobić zakupów do końca, bo kłucie w pochwie i w okolicach pępka prawie ścięło mnie z nóg. Mieszkam w UK, co jest jednoznaczne z tym, że nie mam pojęcia czy wszystko jest ok, bo nie miałam ani jednego badania ginekologicznego. Podejrzewam, że mam skróconą szyjkę ale to tylko moje domysły. Starszą córkę urodziłam w 34 tygodniu i szczerze mówiąc zdaje mi się, że historia się powtórzy. A jak u Ciebie? Mam nadzieję, że przechodzisz ciążę spokojniej niż ja:)

Gość gość
do Agość. Nie brzmi to dobrze. Myslałas o wizycie u polskiego ginekologa prywatnie? ja miałam takie klucia jak nie mialam juz szyjki wcale...

Gość Agość
Być może powinnam, ale mieszkam na takiej prowincji, że do polskiego ginekologa mam 100mil. Muszę zaufać angielskiej służbie zdrowia:) Ile ważą wasze maluszki? ja miałam usg 4d w 31t3d, synek ważył wtedy 1975g.

Gość Agulagość
Hej, ja tez mieszkam w uk, tez nie wiem czy wszystko w porzadku, polozna twierdzi ze tak ale ona tylko cisnienie i mocz sprawdza, ja aktualnie 32tydz 3 dni, termin na 4/04, tez mam klucia w pochwie od czasu do czasu przynajmniej and raz na dzien, polozna mowila ze normalne ale mnie nastraszylyscie z ta szyjka. Skonczylam prace we wt bo juz nie wyrabialam z dojazdami, teraz boje sie ze przez prace mi sie szyjka skrocila